Prohibitie 2013...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: Prohibitie 2013...
...incepand cu data intrarii in vigoare a prezentului...
Si cand a intrat anul trecut oare?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
La data publicarii lui in Monitorul Oficial, respectiv 22 martie 2012.MARIUS POPA scrie:...incepand cu data intrarii in vigoare a prezentului...
- MARIUS POPA
- veteran
CEva nu bate, cum naiba, 4 zile de prohibitie!
De la data intrarii....pana in 25 martie?!?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Din cate imi amintesc eu ordinul de prohibitie pe 2011 reglementa expres pescuitul stiucii si pe anul 2012 (un lucru extrem de inteligent, practic se rezolvau eternele probleme legate de intarzierea publicarii actelor normative care reglementau prohibitia pe anul in curs). Drept urmare pana la publicarea ordinului de prohibitie pe 2012 stiuca era protejata prin dispozitiile ordinului din 2011.MARIUS POPA scrie:CEva nu bate, cum naiba, 4 zile de prohibitie!![]()
Dar cu in Ro orice minune tine trei zile povestea nu s-a mai repetat prin ordinul de prohibitie pe 2012.
...eu pe asta m-am bazat si cred in continuare ca este valabil si anul acestalazarini scrie:...
Din cate imi amintesc eu ordinul de prohibitie pe 2011 reglementa expres pescuitul stiucii si pe anul 2012 ...
...in nici un caz nu incurajez pescuitul stiucii in aceasta perioada .
prohibitia de olt o stiti?se intinde una bucata plasa monofilament in jur de 200 m din barca de 2 persoane 1 buc vislas si 1 buc desfasurator plasa se face un zic zac pe o anumita latime bine stabilita in prealabil ,sau cit permite spatiu dintre vanele barajului se lasa la dospit circa 2 ore dupa care procedeu este invers dar plasele ,au ceva greutate se umplu niste saci dupa care se serveste la borbagaji astazi baraj farcasele inmultit cu 10 cica pescuit industrial autorizat de statul roman membru al uniuni europene plus 200 buc pescari stationari cu viermus si pestisori vi
old radu poate tu nu incurajezi pescuitu stuci in perioada asta dar azi la olt baraj farcasele cel putin 20 buc pescari cu pestisor viu ,noroc cu stuca,ca era in concediu de maternitate altfel raminea fara dinti daca pui numai cite 5 lansete de pescar din ce vazui eu azi o fi avind stuca 100 dinti 

Nu este, din pacate.old_radu scrie:...eu pe asta m-am bazat si cred in continuare ca este valabil si anul acestalazarini scrie:...
Din cate imi amintesc eu ordinul de prohibitie pe 2011 reglementa expres pescuitul stiucii si pe anul 2012 ...
Inteleg ca (nici) anul asta nu avem ordin de prohibitie la ora asta? Asteptam data de 4 iunie sa aflam ca a fost prohibitie! Vai de capul nostru!
RX6 & Daiwa SS owner!
Nu chiar 4 iunie, dar e clar ca pentru stiuca masurile de protectie pe anul acesta vor fi tardive, si nu ar fi pentru prima data cand se intampla lucruri de genul asta.fanelul scrie:Inteleg ca (nici) anul asta nu avem ordin de prohibitie la ora asta? Asteptam data de 4 iunie sa aflam ca a fost prohibitie! Vai de capul nostru!