prohibitia 2010-proiect OM

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 24 Noi 2009, 20:37

corect:D si eo am prins avat la boaba de mamaliga si de porumb, oare de ce nu as prinde si stiuca? :lol: :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 24 Noi 2009, 23:01

pikeman scrie:toata lumea ii cu ochii cat cepele sa pescuiasca la avat, somn, jalau, etc in prohibitia la stiuca si la stiuca in prohibitia la celelalte :lol: (daca nu ar cara acasa nu ar fi nimic de zis)
...is destui care comenteaza la ordinele astea de ani de zile si fac ce am expus mai sus , cu astea finalizez polemica ca e inutila

sa inchida de la 1 februarie la 15 iunie toate apele in afara de cele de munte care sa fie deschise la 1 mai, daca ai bota si esti pe balta, amenda si basta, ce tot tura vura si frectie pe dupa deget, am vazut destule sa stiu ca pescarii sunt parsivi :lol: nu m-ar mira sa gasesc pe unu pe Olt ca pescuie la arapaima ca nu e prohibitie, cum poti dovedi ca nu pescuie la arapaima? sau ca ala cu mamaliga nu da la stiuca , dovada e numa pestele din traista, restu, omu prins cu bata'n balta zice ce vrea si nu poate fi contrazis :oops:
mah,
mai usor cu pianu pe scari.
din locul si postura actuala este usor sa vorbesti, numai ca................

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 25 Noi 2009, 00:54

pikeman scrie:toata lumea ii cu ochii cat cepele sa pescuiasca la avat, somn, jalau, etc in prohibitia la stiuca si la stiuca in prohibitia la celelalte :lol: (daca nu ar cara acasa nu ar fi nimic de zis)
...is destui care comenteaza la ordinele astea de ani de zile si fac ce am expus mai sus , cu astea finalizez polemica ca e inutila

sa inchida de la 1 februarie la 15 iunie toate apele in afara de cele de munte care sa fie deschise la 1 mai, daca ai bota si esti pe balta, amenda si basta, ce tot tura vura si frectie pe dupa deget, am vazut destule sa stiu ca pescarii sunt parsivi :lol: nu m-ar mira sa gasesc pe unu pe Olt ca pescuie la arapaima ca nu e prohibitie, cum poti dovedi ca nu pescuie la arapaima? sau ca ala cu mamaliga nu da la stiuca , dovada e numa pestele din traista, restu, omu prins cu bata'n balta zice ce vrea si nu poate fi contrazis :oops:
Iata o idee pretioasa ... :wink:
In unele ape europene s-a prins deja piranha :idea: ... deci am putea merge la pescuit piranha. :D

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 25 Noi 2009, 09:28

Salut. Vedeti art 1 puct 2 Pe raul Prut prohibitie 100 zile. Ce parere aveti ?
Cred ca ar trebui sa facem un protest colectiv impotriva acestui ordin dar si fata de cealalta lege care permitea pescuitul comercial cu plase pe raul Prut.
In afara de Dunare raul Prut e singura apa din Romania supusa legal pescuitului cu plase in scop comercial. Sa auzim numai de bine. Mircea13

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Noi 2009, 11:10

mircea13 scrie:Salut. Vedeti art 1 puct 2 Pe raul Prut prohibitie 100 zile. Ce parere aveti ?
Cred ca ar trebui sa facem un protest colectiv impotriva acestui ordin dar si fata de cealalta lege care permitea pescuitul comercial cu plase pe raul Prut.
In afara de Dunare raul Prut e singura apa din Romania supusa legal pescuitului cu plase in scop comercial. Sa auzim numai de bine. Mircea13
E simplu: ii incurcam pe cei care "pescuiesc" in scop comercial.
:evil:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

user_chior
junior
junior

Mesaj de user_chior » 25 Noi 2009, 11:56

pikeman vrea sa nu-l mai deranjeze carasarii in prohibitia mare ... cand pescuieste stiuk ... ce daca pe momeala de stiuca se agata alti pesti mai putini pretentiosi la struna :roll: :roll: :roll:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 25 Noi 2009, 14:15

MihaiV scrie:proiectul e pus pe site in scopul dezbaterii publice. daca aveti propuneri de modificare, trimiteti-le la ANPA cu argumentatia corespunzatoare. aici pe forum povestim povesti, caci nu citeste nimeni de la ANPA si nici duduia care semneaza la final!
Am incercat si in alti ani sa discut cu ei si le-am inminat si propuneri de modificare , dar din pacate nici un angajat de la ANPA nu este la curent cu situatia pescuitului din tara.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Noi 2009, 14:45

APSHD scrie: Am incercat si in alti ani sa discut cu ei si le-am inminat si propuneri de modificare , dar din pacate nici un angajat de la ANPA nu este la curent cu situatia pescuitului din tara.
Exagerezi! Doar n-ai vorbit chiar cu toti, sa constati asta! Iar daca ai vorbit cu toti, atunci inseamna ca dupa discutiile avute sunt la curent. Eu stiu cel putin 2 care-s informati in aceasta privinta!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Noi 2009, 14:48

APSHD scrie:
MihaiV scrie:proiectul e pus pe site in scopul dezbaterii publice. daca aveti propuneri de modificare, trimiteti-le la ANPA cu argumentatia corespunzatoare. aici pe forum povestim povesti, caci nu citeste nimeni de la ANPA si nici duduia care semneaza la final!
Am incercat si in alti ani sa discut cu ei si le-am inminat si propuneri de modificare , dar din pacate nici un angajat de la ANPA nu este la curent cu situatia pescuitului din tara.
Ba eu stiu unul macar care chiar stie.
Din pacate nu este un "factor decizional". :?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Noi 2009, 14:52

leba scrie: Ba eu stiu unul macar care chiar stie.
Din pacate nu este un "factor decizional". :?
Ma gandesc ca e altul, deci s-a ajuns la 3 deja! :lol:

Scrie răspuns