Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mah,pikeman scrie:toata lumea ii cu ochii cat cepele sa pescuiasca la avat, somn, jalau, etc in prohibitia la stiuca si la stiuca in prohibitia la celelalte(daca nu ar cara acasa nu ar fi nimic de zis)
...is destui care comenteaza la ordinele astea de ani de zile si fac ce am expus mai sus , cu astea finalizez polemica ca e inutila
sa inchida de la 1 februarie la 15 iunie toate apele in afara de cele de munte care sa fie deschise la 1 mai, daca ai bota si esti pe balta, amenda si basta, ce tot tura vura si frectie pe dupa deget, am vazut destule sa stiu ca pescarii sunt parsivinu m-ar mira sa gasesc pe unu pe Olt ca pescuie la arapaima ca nu e prohibitie, cum poti dovedi ca nu pescuie la arapaima? sau ca ala cu mamaliga nu da la stiuca , dovada e numa pestele din traista, restu, omu prins cu bata'n balta zice ce vrea si nu poate fi contrazis
Iata o idee pretioasa ...pikeman scrie:toata lumea ii cu ochii cat cepele sa pescuiasca la avat, somn, jalau, etc in prohibitia la stiuca si la stiuca in prohibitia la celelalte(daca nu ar cara acasa nu ar fi nimic de zis)
...is destui care comenteaza la ordinele astea de ani de zile si fac ce am expus mai sus , cu astea finalizez polemica ca e inutila
sa inchida de la 1 februarie la 15 iunie toate apele in afara de cele de munte care sa fie deschise la 1 mai, daca ai bota si esti pe balta, amenda si basta, ce tot tura vura si frectie pe dupa deget, am vazut destule sa stiu ca pescarii sunt parsivinu m-ar mira sa gasesc pe unu pe Olt ca pescuie la arapaima ca nu e prohibitie, cum poti dovedi ca nu pescuie la arapaima? sau ca ala cu mamaliga nu da la stiuca , dovada e numa pestele din traista, restu, omu prins cu bata'n balta zice ce vrea si nu poate fi contrazis
E simplu: ii incurcam pe cei care "pescuiesc" in scop comercial.mircea13 scrie:Salut. Vedeti art 1 puct 2 Pe raul Prut prohibitie 100 zile. Ce parere aveti ?
Cred ca ar trebui sa facem un protest colectiv impotriva acestui ordin dar si fata de cealalta lege care permitea pescuitul comercial cu plase pe raul Prut.
In afara de Dunare raul Prut e singura apa din Romania supusa legal pescuitului cu plase in scop comercial. Sa auzim numai de bine. Mircea13
pikeman scrie:toata lumea ii cu ochii cat cepele sa pescuiasca la avat, somn, jalau, etc in prohibitia la stiuca si la stiuca in prohibitia la celelalte(daca nu ar cara acasa nu ar fi nimic de zis)
Am incercat si in alti ani sa discut cu ei si le-am inminat si propuneri de modificare , dar din pacate nici un angajat de la ANPA nu este la curent cu situatia pescuitului din tara.MihaiV scrie:proiectul e pus pe site in scopul dezbaterii publice. daca aveti propuneri de modificare, trimiteti-le la ANPA cu argumentatia corespunzatoare. aici pe forum povestim povesti, caci nu citeste nimeni de la ANPA si nici duduia care semneaza la final!
Exagerezi! Doar n-ai vorbit chiar cu toti, sa constati asta! Iar daca ai vorbit cu toti, atunci inseamna ca dupa discutiile avute sunt la curent. Eu stiu cel putin 2 care-s informati in aceasta privinta!APSHD scrie: Am incercat si in alti ani sa discut cu ei si le-am inminat si propuneri de modificare , dar din pacate nici un angajat de la ANPA nu este la curent cu situatia pescuitului din tara.
Ba eu stiu unul macar care chiar stie.APSHD scrie:Am incercat si in alti ani sa discut cu ei si le-am inminat si propuneri de modificare , dar din pacate nici un angajat de la ANPA nu este la curent cu situatia pescuitului din tara.MihaiV scrie:proiectul e pus pe site in scopul dezbaterii publice. daca aveti propuneri de modificare, trimiteti-le la ANPA cu argumentatia corespunzatoare. aici pe forum povestim povesti, caci nu citeste nimeni de la ANPA si nici duduia care semneaza la final!