Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile
Ordin nr. 397/2008
din 11/04/2008
Privind prohibiţia pescuitului în anul 2008
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 294 din 15/04/2008
.................
SECÅ¢IUNEA 1
Zone şi perioade de prohibiţie
Art. 1. - (1) Se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice în apele maritime interioare şi în apele continentale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 15 aprilie-13 iunie inclusiv, şi în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 15 aprilie-29 mai inclusiv, cu excepţia celor prevăzute în prezentul ordin.
...........
Prohibitia 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
OOPS ! ! !
...aveti dreptate,dar eu m-am ghidat dupa prima postare a lui danr, in acest topic si acolo scrie clar"12 iunie inclusiv".Acest Ordin,apare cu aceleasi date pe multe alte forumuri si la cum merg treburile in tara asta,s-ar putea ca pana maine sa mai apara un alt Ordin(Ordonanta de uregenta,una care sa combata datele din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.23/2008) in care ultima zi de prohibitie sa fie ...totusi 12 iunie.
...fara permis,tot ilegal este si dupa data de 13...NU?
Fir intins ! tuturor.
...aveti dreptate,dar eu m-am ghidat dupa prima postare a lui danr, in acest topic si acolo scrie clar"12 iunie inclusiv".Acest Ordin,apare cu aceleasi date pe multe alte forumuri si la cum merg treburile in tara asta,s-ar putea ca pana maine sa mai apara un alt Ordin(Ordonanta de uregenta,una care sa combata datele din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.23/2008) in care ultima zi de prohibitie sa fie ...totusi 12 iunie.
...fara permis,tot ilegal este si dupa data de 13...NU?

Fir intins ! tuturor.