Prohibitia 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"Trout is the common name given to a number of species of freshwater xxx belonging to the salmon family, Salmonidae." - Sursa - Wikipediabogdans scrie:trout in romania?it dissapearead since xvII century
The fishing permit for trout is merely an obligation. Of what kind? Dunno.... But i pay the money hoping for something to change.
But it seems that the damaged things are getting more damaged...
Get a life-permit, Bogdans

-
- utilizator nou
Spartacus scrie:"...interzis pescuirea stiucii, pe o durata de 40 de zile în perioada 15 februarie - 26 martie in anii 2007 şi 2008; în perioada 09 aprilie – 07 iunie pescuitul stiucii se poate efectua numai cu folosirea echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale."
ce se intelege de aici, ca intre 26 martie - 9 aprilie se pot folosi si naturale ?
De fapt scrie : ...PESCUITUL STIUCII(14 APR-12 IUNIE) SE POATE EFECTUA NUMAI IN SCOP RECREATIV SPORTIV,PRIN UTILIZAREA MOMELILOR ARTIFICIALE!!! E limpede! Unde vezi loc ...pentru momeli naturale?
-
- utilizator nou
as dori sa intreb si eu ceva. sunt un pic cam strain cu legile despre prohibitie si perioadele pt k eu in general practic genu de pescuit "catch and release",doar in cazu in care prind un peste mai mare de genu de la 3 kg in sus. as dori sa stiu dc in per asta pot pescui la crep,caras si somn pe dunare sau chiar si stiuca pt k de cate ori am fost nu am vazut pe nimeni sa vina sa ma intrebe de "sanatate". un raspuns exact as dori si eu va rog k sa nu am probl cu legea
- johnnybravo
- Moderator
Gasiti ordinul de prohibitie 2008 la urmatoarea adresa:
http://www.pescuitsivanatoare.ro/informatii-utile
http://www.pescuitsivanatoare.ro/informatii-utile
- johnnybravo
- Moderator
- johnnybravo
- Moderator