Primul site on-line de pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 22 Ian 2006, 14:26

http://www.xxx.ro./produse/79/pag/1/10/naluci.html[/quote] Din pacate este singura! :( Cel putin deocamdata!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Ian 2006, 20:26

regulamentul forumului nu permite reclama la alte site-uri
luni dupa-amiaza acest topic va fi sters
va rog respectati regulamentul, de acum voi sterge astfel de mesaje fara preaviz

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Ian 2006, 22:26

bravo dane!!!
trebuie ucisi din fasa! :twisted: initiativele nu persoanele...
Dooaamneee!!! cum bubuia gheata azi.... brrr dar prinsei niste bibani, departe de casa...pe pantelimon....

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 23 Ian 2006, 16:13

Nu-i nici o problema ca vei sterge topicul,dar ma gindeam ca ai inteles ca era doar pt. informarea celorlalti,eu nu am nici o treaba cu respectivii,nu-mi iau nici bani,nici actiuni,nici macar ceva gratuit nu-mi dau...asa ca mi se rupe...Totusi de topicul "cataloage pescuit" ce zici? :wink: Aia nu-i reclama?Si-apoi eu ma gindeam ca ne putem informa,nu?De aia exista Forumul :? De acum incolo presupun ca vei sterge si raspunsurile de genul:"pe balta Cutare am prins 10 kg. de salau cu rapala_nu_stiu_care,la fir de ..."Nu-i asa,Dane?Ca sa respectam,domle,regulamentu' :)De ce sa facem reclama la respectiva balta? :D
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 14 Feb 2006, 23:04

pentru articole de calitate (voblere, naluci, soft-uri, tasmaniene :wink: ) puteti incerca si aici

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 15 Feb 2006, 07:09

Daca site-ul xxx.ro se "incarca " asa de greu cum mi s-a intamplat mie azi vrand sa vad ce se vinde,e mort din start.Cred ca nu e normal sa astepti 10-15 minute( si eu am conetie internet f. rapida) ca sa poti vedea ,ca exemplu,ce lansete se vand .Eu unul nu am avut rabdarea necesara ca sa vad ce vinde.

E imbucuratror ca apar mai multe surse de aprovizionare a pescarilor,dar ce mare diferenta la incarcare a site-ul magazinului DRILL si ce prezentare frumoasa, fata de noul site xxx.ro.
Cred ca in reusita unei afaceri conteaza mult si prezentarea,nu numai produsele si calitatea lor.

Oricum eu le doresc succes in aprovizionarea (sper la un pret redus) pescarilor romani cu tot ce e necesar pescuitului, ca sa nu mai fie nevoiti sa apeleze la mine pt. a le trimite din U.S.A. cele necesare pescuitului.

Jean Scurtu

Închis