Primul site on-line de pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

sebi/7
veteran
veteran

Primul site on-line de pescuit

Mesaj de sebi/7 » 21 Ian 2006, 15:32

Am vazut(vizitat)primul(cred eu)site cu vinzare on-line.In sfirsit :roll: Parca aveam si noi un peskarici care ne tot spunea ca va apare...si-atit.Situl se afla la inceput,e mishto,are si rubrici second-hand sau oferte,dar deocamdata e cam gol,cel putin la ce ne intereseaza pe noi.Oricum,aparitia sa e de salutat,cred eu--hai,salut!---.Situl e www.xxx.ro. Traiasca :D :D :D

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 21 Ian 2006, 15:38

Uitam sa zic si ceva de nashpa:pretul de transport ma oftica.Pentru PTTR e de 80 000 iar pt.Cargo-150 000.Comanda minima e de 350 000;n-ar fi mare,doar un vobler bun si ai sarit-o;tocmai de aia ma oftic:vine postasul cu vobleru'-n buzunar,il mai si scapa,etc. si tu ii dai 8 ron ca ti l-a facut arsice?Hmmm... :evil:

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 21 Ian 2006, 15:45

Eu cred ca nu este primul magazin cu vanzare on-line.Primul cred ca este crap.ro Dar acest sit este slab de tot,vinde 2 carlige si ceva fire si un singur wobler si cam atat.
C***t in traista!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Ian 2006, 16:19

De vreo 6 luni a aparut inca unul, dar n-are rost sa-i mai fac reclama.
Sa dea domnul sa apara cat mai multe, sa aiba preturi cat mai bune si taxe cat mai mici!

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 21 Ian 2006, 22:44

xxx.ro si cu Crap.ro sunt unul si acelasi lucru, mai exact xxx este Crap.ro redenumit.
In ceea ce priveste voblere... nu imi aduc aminte sa fi vazut asa ceva pe acolo.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 21 Ian 2006, 23:13

sebi/7 scrie:Uitam sa zic si ceva de nashpa:pretul de transport ma oftica.Pentru PTTR e de 80 000 iar pt.Cargo-150 000.Comanda minima e de 350 000;n-ar fi mare,doar un vobler bun si ai sarit-o;tocmai de aia ma oftic:vine postasul cu vobleru'-n buzunar,il mai si scapa,etc. si tu ii dai 8 ron ca ti l-a facut arsice?Hmmm... :evil:
In General firmele private raspund de ceea ce transporta, eu lucrez de 4 ani cu Cargus si FedEx si cand au avut accident cu camionul si s-a deteriorat marfa mi-au dat banii fara probleme. Cu PTTR, daca pune expeditorul semnul de fragil (costa un pic in plus), nu iti vor folosi coleuru taiat lemne pe el 9 din 10 ajung bine.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 21 Ian 2006, 23:32

Teodor scrie:xxx.ro si cu Crap.ro sunt unul si acelasi lucru, mai exact xxx este Crap.ro redenumit.
In ceea ce priveste voblere... nu imi aduc aminte sa fi vazut asa ceva pe acolo.
Nu stiu exact cine este xxx dar au preluat asta vara magazinul de pe crap.ro.

Mie mi s-a parut interesanta miscarea de a prelua un magazin cu trei carlige de crap - practic au preluat potentialii clienti si vizitatori ca magazinul era jale.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 21 Ian 2006, 23:38

Teodor scrie:xxx.ro si cu Crap.ro sunt unul si acelasi lucru, mai exact xxx este Crap.ro redenumit.
http://www.xxx.ro./produse/79/pag/1/10/naluci.html
C***t in traista!

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 21 Ian 2006, 23:44

iulian_bud scrie:
http://www.xxx.ro./produse/79/pag/1/10/naluci.html
OK, merci Iulian.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 22 Ian 2006, 14:22

Eu sincer nu am mai intrat de mult timp pe crap.ro si nu stiam ca au sau au avut un magazin on-line.Oricum,asta e primul de care am auzit eu si pe care il voi urmari.
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Închis