pret super pescar si avp !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pret super pescar si avp !
ce parere aveti despre pretul revistelor ? amandoua cumparate fac cat un vobler decent 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
afara , o revista costa undeva dublu , 4-5 euro in medie .
Ca si calitate grafica , a scoate o revista la pretul asta , mi se pare o performanta
probabil ca inmultind tirajul cu pretul unui exemplar nu-si acopera cheltuielile , asa ca restu ramane de acoperit din publicitate , cata mai e ea in zilele astea
ca si continut , AVP, cu exceptia a f putine articole bune , e praf si cade uneori in accente comice
In SP mai apareau si lucruri de calitate,dar nu se stie cand si cum va mai aparea.
vorbesc doar de spinning restul sectiunilor nu ma intereseaza
presa scrisa se duce , nu e rentabila , asa ca internetul , eventual revistele de afara , raman o optinue pentru a mai afla si citi lucruri interesante
Ca si calitate grafica , a scoate o revista la pretul asta , mi se pare o performanta
probabil ca inmultind tirajul cu pretul unui exemplar nu-si acopera cheltuielile , asa ca restu ramane de acoperit din publicitate , cata mai e ea in zilele astea
ca si continut , AVP, cu exceptia a f putine articole bune , e praf si cade uneori in accente comice
In SP mai apareau si lucruri de calitate,dar nu se stie cand si cum va mai aparea.
vorbesc doar de spinning restul sectiunilor nu ma intereseaza
presa scrisa se duce , nu e rentabila , asa ca internetul , eventual revistele de afara , raman o optinue pentru a mai afla si citi lucruri interesante
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Din pacate ambele sunt pline de reclame si ofera din ce in ce mai putin informatii interesante, mai apare cate un articol interesant, dar majoritatea sunt doar de "umplutura"... cum sunt destul de putine publicati in acest sens cred ca acestea doua sunt inca cele mai rezonabile, SP ul este sau era format din majoritatea persoanelor care au "plecat" de la AVP. Acum daca se modifica si redactia SP ului din primavara, urmeaza sa vedem ce o sa iasa... Daca luam ca nr. de pagini si dupa calitatea hartiei este ieftin, daca e sa luam dupa continut ....
Nu cumva, dupa ce ai acumulat ceva experienta, ti se par acum, articolele cu informatie putina ?!kzoli scrie:Din pacate ambele sunt pline de reclame si ofera din ce in ce mai putin informatii interesante, mai apare cate un articol interesant, ..(lipsa text)..
Tin minte, ca atunci cand m-am apucat de spinning, cautam absolut peste tot informatii....iar in reviste gaseam multa informatie, mai ales in ghidurile acelea mici ....ptr salau, stiuca...etc., care veneau o data cu revistele.
........nu vad ce ati mai putea invata, voi astia care deja stiti cu ce se mananca spinningul....
Si ca sa fiu nemernic pana la capat, cam ce ati vrea sa cititi in revistele astea ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Eu consider ca mai am mult de invatat chiar si la spinning si invat cu placere, daca citesc un articol sau o carte si cred ca pot adapta aceea technica descrisa in situatiile si pe apele pe care eu pescuiesc deja a meritat... peste jumatate din cuprinsul revistelor este reclama...
eu sincer as fi interesat de prezentarea si abordarea locurilor de pescuit atat in tara cat si pe alte meleaguri ...
eu sincer as fi interesat de prezentarea si abordarea locurilor de pescuit atat in tara cat si pe alte meleaguri ...
Ii o problema care apare si pe aici !
Acuma , depinde de fiecare ! Din pacate lipsa de identitate a majoriatii pescarilor au facut sa avem o generatie pescareasca diferita mult fata de ce era inainte , si din punctu meu de vedere , aia dinainte erau mai autentici .
Nevoile financiare , psihoza omului modern , au transformat o revista de pescuit intr-un fel de manual , in care musai ii sa-ti spuna cineva cum sa pescuiesti , trucuri , secrete !
Nu zic ca o revista nu tre sa contina si chestii tehnice , sfaturi , insa au transformat un manual de limba romana , sau istorie , intr-un manual de matematica , sau fizica chimie !
Pescuitu inseamna emotie , trairi , si exact asta au eradicat cu succes din revista , bomba care o tinut la inceput si care acuma are reversu !
Si aici ii cam la fel ! S-au trezit acuma unii si se intreaba unde au gresit !
Scrisu ii o arta , la fel ca pictura sau fotografia ! Nu oricine poate sa obtina un produs artistic , faptu ca ai pix si hartie , aparat foto sau vopsele in ulei nu ajunge ! Si aici , au ajuns sa scrie in reviste tot felu de pusti , lucru care incet incet a dus la degradarea revistei !
Pui 10 indivizi sa-ti fotografieze acelasi lucru , o surla de biserica , ala care are talent o sa faca o poza placuta ochiului , restu 9 pur i simplu o poza de buletin .
La fel ii si in scris !
Ca sa scrii intr-o revista de pescuit tre sa fi capabil sa transmiti de o forma plastica emotia pescuitului ! Sa obti o revista pe care sa o citeasca pan la capat un individ care nu o dat la peste in viata lui , in timp ce zboara in avion , sau in tren !
Banuiesc ca majoritatea am citit carti in copilarie , unii mai citesc si acuma . Insa nu am citit doar aventuri , sau doar politiste , sau doar sf , sau doar drame , sau comedie , etc.
Daca era scrisa bine puteam citii orice .
Poate chiar mai bun exemplu is filmele !
Parerea mea !
Acuma , depinde de fiecare ! Din pacate lipsa de identitate a majoriatii pescarilor au facut sa avem o generatie pescareasca diferita mult fata de ce era inainte , si din punctu meu de vedere , aia dinainte erau mai autentici .
Nevoile financiare , psihoza omului modern , au transformat o revista de pescuit intr-un fel de manual , in care musai ii sa-ti spuna cineva cum sa pescuiesti , trucuri , secrete !
Nu zic ca o revista nu tre sa contina si chestii tehnice , sfaturi , insa au transformat un manual de limba romana , sau istorie , intr-un manual de matematica , sau fizica chimie !
Pescuitu inseamna emotie , trairi , si exact asta au eradicat cu succes din revista , bomba care o tinut la inceput si care acuma are reversu !
Si aici ii cam la fel ! S-au trezit acuma unii si se intreaba unde au gresit !
Scrisu ii o arta , la fel ca pictura sau fotografia ! Nu oricine poate sa obtina un produs artistic , faptu ca ai pix si hartie , aparat foto sau vopsele in ulei nu ajunge ! Si aici , au ajuns sa scrie in reviste tot felu de pusti , lucru care incet incet a dus la degradarea revistei !
Pui 10 indivizi sa-ti fotografieze acelasi lucru , o surla de biserica , ala care are talent o sa faca o poza placuta ochiului , restu 9 pur i simplu o poza de buletin .
La fel ii si in scris !
Ca sa scrii intr-o revista de pescuit tre sa fi capabil sa transmiti de o forma plastica emotia pescuitului ! Sa obti o revista pe care sa o citeasca pan la capat un individ care nu o dat la peste in viata lui , in timp ce zboara in avion , sau in tren !
Banuiesc ca majoritatea am citit carti in copilarie , unii mai citesc si acuma . Insa nu am citit doar aventuri , sau doar politiste , sau doar sf , sau doar drame , sau comedie , etc.
Daca era scrisa bine puteam citii orice .
Poate chiar mai bun exemplu is filmele !
Parerea mea !
Cred ca s-ar putea sa fim de aceeasi parere. Eu am gasit asa ceva:
http://www.waterlogmagazine.com/
Daca ar fi pescari dispusi sa scrie asa ceva de amoru artei eu sigur mi-as chinui un pic mintea cu un articol sau doua.
http://www.waterlogmagazine.com/
Daca ar fi pescari dispusi sa scrie asa ceva de amoru artei eu sigur mi-as chinui un pic mintea cu un articol sau doua.