Scrisu ii o arta , la fel ca pictura sau fotografia ! Nu oricine poate sa obtina un produs artistic , faptu ca ai pix si hartie , aparat foto sau vopsele in ulei nu ajunge ! Si aici , au ajuns sa scrie in reviste tot felu de pusti , lucru care incet incet a dus la degradarea revistei !
Mda...Cam asa zic si eu ...Mai putin chestia cu pustii.Ca sunt ei si maturi care o dau de gard...Nu ca as fi carcotas ,dar cu adevarat lipseste sarea si piperul din aceste reviste.

Si nu ma refer aici la chestii tehnice ,deoarece consider ca orice "chichita" o gasesti pe net daca o cauti bine. Si ,in general , e gratuit/a .Intr-o revista ,ca si intr-o carte , caut cu totul altceva .Ceva ce nu gasesc ,de exemplu, intr-o ecranizare a unei carti de succes. Probabil ca cei mai multi asteapta de la o revista de specialitate sa afle ce si cum se pescuieste la o anumita specie/stil .Probabil e normal sa fie asa.Insa eu...eu probabil ca sunt din acest punct de vedere anormal si nu mai cumpar revistele ...Demult...Le rasfoiesc cateodata de pe la prieteni in speranta ca a venit momentul sa le cumpar din nou .Momentul insa se pare ca intarzie...Sa dea Domnu sa ma insel insa sfarsitul nu pare departe ...
da ce se intimpla cu SP-ul?
Probabil ca ei sunt un pic mai aproape de final

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.