pret super pescar si avp !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Dec 2011, 21:03

Scrisu ii o arta , la fel ca pictura sau fotografia ! Nu oricine poate sa obtina un produs artistic , faptu ca ai pix si hartie , aparat foto sau vopsele in ulei nu ajunge ! Si aici , au ajuns sa scrie in reviste tot felu de pusti , lucru care incet incet a dus la degradarea revistei !
Mda...Cam asa zic si eu ...Mai putin chestia cu pustii.Ca sunt ei si maturi care o dau de gard...Nu ca as fi carcotas ,dar cu adevarat lipseste sarea si piperul din aceste reviste. :cry: Si nu ma refer aici la chestii tehnice ,deoarece consider ca orice "chichita" o gasesti pe net daca o cauti bine. Si ,in general , e gratuit/a .Intr-o revista ,ca si intr-o carte , caut cu totul altceva .Ceva ce nu gasesc ,de exemplu, intr-o ecranizare a unei carti de succes. Probabil ca cei mai multi asteapta de la o revista de specialitate sa afle ce si cum se pescuieste la o anumita specie/stil .Probabil e normal sa fie asa.Insa eu...eu probabil ca sunt din acest punct de vedere anormal si nu mai cumpar revistele ...Demult...Le rasfoiesc cateodata de pe la prieteni in speranta ca a venit momentul sa le cumpar din nou .Momentul insa se pare ca intarzie...Sa dea Domnu sa ma insel insa sfarsitul nu pare departe ...
da ce se intimpla cu SP-ul?
Probabil ca ei sunt un pic mai aproape de final :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 29 Dec 2011, 21:24

un sfarsit e un inceput ... ;)

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 29 Dec 2011, 23:15

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 30 Dec 2011, 10:50

o revista exclusiv de spinning cred ca ar fi binevenita chiar daca nu ar avea aparitii lunare . cat despre informatie parca nu ii acelasi lucru sa cauti pe net sau sa rasfoiesti o revista :)
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Dec 2011, 11:15

Am vazut niste sondaje efectuate prin alte tari si lumea prefera pentru un motiv anume presa scrisa, chiar daca internetul e mai rapid si mai accesibil... mai ales o anumita categorie de varsta. Aici la Noi nu stiu cum o fi...
Nu stiu ce tiraj au revistele de la NOI, si cat se vinde din ele insa cu siguranta nu e usor nici pentru ele, mai ales in vreme de criza ...

O revista buna, trebuie sa cuprinda materiale pentru o gama larga de pescari, cu articole pe categorii, altfel nu este rentabil sa faci doar pentru un anumit stil. Desi o revista de pescuit costa intre 3-4 euro cati dintre pescari cumpara macar una pe luna ? ...apropo de cumparat mare majoritate nu sint in stare sa achite nici cei 30 ron pentru permis ANPA, ca ei sunt ....

Sa pescuiti mai bine in anul ce vine si mai cititi si cate o revista,.. holbatul la monitor dauneaza grav sanatatii ! :lol:

LA MULTI ANI !!!

Scrie răspuns