poze care nu au ce cauta in galerie?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 04 Feb 2007, 23:34

musKloiu , ma faci sa-mi aduc aminte de ce am scris acum un an ...Daca pesti ar avea glas ... :lol: e ceva acolo si despre prelungirea drill-ului... http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=2215

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 05 Feb 2007, 02:30

Cati scrie:musKloiu , ma faci sa-mi aduc aminte de ce am scris acum un an ...Daca pesti ar avea glas ... :lol: e ceva acolo si despre prelungirea drill-ului... http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=2215
Eu zic sa nu mai pescuim .....mai bine sa crestem pesti, ii tocam si extragem vitamine din ei .....apoi donam vitaminele ca ajutoare umanitare pentru ca ele fac bine la cap....se pare ca unii au mare nevoie de ele :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 05 Feb 2007, 08:24

nici eu nu pastrez pestii .... foarte putine cazuri sunt cele in care pestele nu mai poate fi salvat ca a inghtit voblerul sau alte minuni de genul asta, caz in care il dau cuiva de pe malul apei sau daca nu e nimeni prin zona il duc acasa ....

eu nu sunt mancator de peste, dar ai mei toti sunt .... si suntem 4 ... si cand imi cer sa le aduc pesti de fiecare data le arat calea magazinului ...

cat depsre pesti postati in galerie ..... sper sa nu fiu prea transant ... dar sunt o gramada de indivizi care au senzatia ca cineva ii va lauda daca au postat o poza cu 50 de stiuci sub kilogram pe acolo si li se va spune cat de buni pescari sunt ei. acesti indivizi pe langa faptul ca au facut ceva cat se poate de ilegal (si sper ca toti vor fi prinsi macar o data si amendati cat sa isi poata cumpara enspe mii de kile de peste) ii doare si capul .... maine poimaine, fiecare pescar isi va face acasa acvariu si va pescuii acolo din cauza anumitor persoane.... si desigur pproblema nu este doar a pescarilor cu undita, mai exact astia sunt cea mai mica problema ... problema majora apare de pe urma braconieriloor care stau si curenteaza sau plasuiesc tot ce prind ... acolo omor in masa ....

deci ... concluzie .... nu am absolut nimic cu cei care retin pestele pe motivul ca vor un peste proaspat ...ok... dar nu ii iert cu nimic pe cei care imi zic mie ca vor un peste proaspat dar au 3 kile de peste din care 1 kil il pregatesc si pe restul il bag la congelator ... de ce nu au retinut doar un kil, ca oricum cele 2 bagate la congelator nu sunt proaspete ... nu pot suporta persoanele care retin pesti ptr. vecini, ptr. obligatii sau si mai rau .... doar pentru a se falii cu cat sunt ei de pescari ... mai exact cat sunt de berbeci ... o gramada de dintr-astia pe forum ...

degeaba ... asta meritam ptr. ca asta suntem ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 08 Feb 2007, 14:51

Hai ca nu mai inteleg nimic, sau m-am tampit eu citind postarile.Era vb de pozele care n-au ce cauta intr-o galerie.100%de acord cu cei care incrimineaza macelul dar in acelasi timp nu pot fi un fan al C&R.Daca am posta si noi in galeria personala, macar 10%,din ceea ce am vazut la nea JEAN SCURTU ,atunci ne-am putea considera cu adevarat iubitori ai naturii si pescari SPORTIVI. Polemici vor mai exista intre adeptii C&R si tabara celor mai putin sportivi(cei care retin -daca au ce -si pentru acasa ceva pescuti,dupa care au umblat poate o zi intreaga)
Vreme buna ,fir intins !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 08 Feb 2007, 22:39

Despre somoteii intinsi in iarba.... no comment, dar la "somnii" din galeata v-ati uitat atent. Oare sunt chiar "somni" ochiosii aia? :twisted:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 08 Feb 2007, 23:02

Din ce am vazut eu parca arata a Clarias (somn african) sau cum so' numi el

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 13 Feb 2007, 20:13

Parerea mea despre catch & relase....

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2601

Asta este... Mai retin si eu cate 1, 2... ii plac mult de tot baiatului meu, care la 1 an si 8 luni (sa imi traiasca, multumesc!!!), nu mananca de la pescarie, dar de la tatasu da.... Voi ce ati face?!?!?!?
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 14 Feb 2007, 09:15

Mda....treaba cu C&R este una care tine de etica sportiva si de eleganta morala a fiecaruia dintre noi.
Obisnuiesc sa ies - cand vremea permite - la un spinning dupa amiaza, pe raul Buzau (a fost odata un rau frumos!!!), si nu de putine ori am starnit chicotele multor "fomisti", bai za uei de c&r, odata pt. faptul ca vestimentatia mea trada (si asta e adevarul) ca vin de la birou, si in plus, tot ceea ce prindeam eliberam imediat si ...neconditionat. Faza cea mai misto era aceea ca, spre deosebire de alti blinkerari, eu intotdeauna dadeam cu mepps 1 combinatia tricolora, usor in degrade. Si prindeam cate ceva...in amonte de deversarea aia jegoasa de la Vadu Pasii, pt. cine cunoaste fenomenul.
Daca va puteti imagina ca erau socati de faptul ca eliberam sarmanii clenuti cat lingurita...strigau a mine de pe celalat mal...ce faci bre nene? de ce ii arunci in apa?
Ziceti si voi acuma....ce sa raspunzi? merita sa raspunzi? ce efect ar avea asupra lor, innecatii, un raspuns pur si simplub, simplu.
Ma gandesc ca daca si galosii si puloverele si toate hainele scoase pe mal din albia sarmanului rau ar fi comestibile, pai sa stiti fratilor ca "pescarii lu' peste' despre care fac vorbire, le-ar hali cu tot neamul lor cu tot.

Be good!

MaryS_27
junior
junior

Mesaj de MaryS_27 » 14 Feb 2007, 10:16

johnnybravo scrie:pt mine pescuitul fara sa duc peste acasa nu are sens si nu ca am guri de hranit, pur si simplu asta e cea de-a doua placere a mea pe langa pescuitul in sine.
a pescui nu inseamna c&r ci doar c, r-ul fiind optional si/sau in functie de lege.
fiecare cu parerile lui, noi sa fim sanatosi :wink:

Johnnybravo eu nu sunt de acord cu gandirea ta....pentru mine pescuitul sportiv defapt asta inseamna...C&R...dar tu banuiesc ca nu esti pescar sportiv...una e daca prinzi 20 de pesti si din 20 opresti 2 sa faci un gratar alta e daca ii bagi pe toti in traista!!! deja daca ii bagi pe toti in traista nu mai esti pescar sportiv!!!si e foarte pacat ca ai o astfel de gandire...pescuitul in sine nu inseamna numa sa prinzi peste....io de exemplu daca ma duc la pastrav vara pe la bradisor pe la vidra pot sa ma intorc si fara peste ca tot sunt fericit ca am iesit in natura la aer curat si intr-un peisaj mirific...asta e conceptia mea...acuma mai departe fiecare faceti cum vreti..dar e pacat:(

fir intins all

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 14 Feb 2007, 13:34

iti respect opinia mai ales ca ai spus-o pe un ton civilizat, eu totusi incerc sa urmez regulile pescuitului sportiv cele scrise si nu cele interpretate de etica fiecaruia :roll:
daca ma crezi eu nu am prins practic pana acum mai mult de 3.5kg (total)/partida de pescuit asa ca eu daca prind un peste mai rasarit sunt in al 9lea cer iar faptul ca il duc acasa imi amplifica sentimentul.

cand o sa prind si eu zeci de bucati o sa fac si eu ca tine, pana atunci eu mai am de invatzat...locuri de pescuit ca metode si noroc le mai deprinzi si singur...

Scrie răspuns