Poza

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 09 Oct 2004, 16:52

Eu nu stiu sa pun poza decit daca exista pe vreu server accesibil prin web. Poti pune de exemplu o poza existenta pe un site. Daca poza pe care vrei sa o pui nu este decit un link spre alt site nu merge.

Dispun de un server "secret" unde pun ce vreu si dau adresele numai persoanelor la care le autorizez accesul. Spre exemplu uite o fotografie cu niste linguri si un shad Storm. O gasesti la adresa :
http://carnavenir.free.fr/linguri/linguri.JPG

Daca vrei sa apara aici faci in felul urmator : apesi pe Imagine

Iata ce iese : Imagine

Acum daca te duci pe alt forum si vrei sa apara fotografia asta pe un topic de acolo esti obligat sa dai adresa de pe serverul meu Carnavenir. Daca vrei sa apara acolo utilizind link-un de pe rapitori n-o sa mearga.

Tudor

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 09 Oct 2004, 18:35

Michael scrie:
Jean Scurtu scrie: Totul era atunci O.K.,iar acum nu mai sant multumit de mulinetele SHIMANO pe care le am sau avut si le-am schimbat pe DAIWA...

"O TEMPORA, O MORES "

Jean Scurtu
Eu visez numai mulinete Shimano......despre asta era vorba :lol:
Michael,

Documenteaza-te si vei vedea ca pt. spining cele mai bune mulinete sant DAIWA ;la aceelas fir,greutate lansata acelas tip de bat si marime a mulinetei nu arunci cu SHIMANO cat arunci cu DAIWA.
Si daca pescuiesti cu braid,SHIMANO e mult in urma mulinetelor DAIWA(eu pescuiesc numai cu FIRE LINE de 4lb.-1,8kg si leader fluorocarbon de 4-14lb).

Iti spun toate acestea daca vrei ca Banatul sa ramana .....fruncea!!!!

Iar daca visezi in continuare SHIMANO,contra cost iti pot trimite orice SHIMANO .
Am pescuit cu SHIMANO de prin 1976 ,daca nu ma insel si abia anul trecut am trecut pe DAIWA si sant mult mai multumit (am o EMBLEM S 2000ia,o CAPRICORN 2000 si doua SS TOURNAMENT -700 si 1300)

Fir intins,

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Oct 2004, 06:10

Mutumesc Jean.Voi tine cont de parerea ta atunci cand va fi fi sa aleg intre cele 2 marci.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Oct 2004, 06:32

Tudor:trebuie sa existe o cale de a insera o imagine si de pe local(PC),nu doar de pe server :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns