poza salau 7 kile, cate kile are ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Dec 2006, 14:40

@ Michael

"104 cm si 8.26 kg prins de Sfantu Niculae la Geaca"
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 31 Dec 2006, 14:58

Pan la urma ce drac conteaza cat au avut pestii fiecaruia ? asta nu pot eu intelege . daca ala a scris si a crezut ca are atat , atat o avea , doar am vazut o carca de pesti umflati si nu doar aici . daca nu concurezi cu ei la reviste sau altecva pt. vre-un premiu , as zice ca n-are nici o importanta ce greutate are .
apoi ala din poza nici 7 kile nu o avea , dar nici 3 cum zic unii pe care io personal ii consider invidiosi :D

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 31 Dec 2006, 15:02

ultima strigare:are 4,8-5 kg.asta dupa ce am aratat poza la multi prieteni care au prins asa ceva.eu personal nu am prins shalau mai mare de 2,5 .

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Dec 2006, 15:22

asta a avut 4.2 kg eviscerat,masurat de mine la 75 cm,fotografiat in pozitie normala,neimpins in fata. :-)
Michael va recomanda Regulamentul forumului

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 31 Dec 2006, 15:34

eu cred ca din start ar trebui ca pestii sa fie pozati normal si nu impinsi in fata.ca regula la concursuri cu foto.dar campionul absolut e Cozma de la Cluj.ma uitam azi in reviste mai vechi si vedeam cleni de maximum 1 kg estimati la 1,8-2 kg.pur si simplu ma pufnea risul.domnul Cozma ,care incontestabil e un as al pescuitului la clean,poate fi considerat parintele fotografiilor cu pestii impinsi in fata :D .cu bratele chiar intinse la maximum daca se poate.am sa incerc sa scanez niste poze din reviste

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Dec 2006, 15:42

Razvane, pestele ala chiar atata a avut, poate realizezi si tu ca poza a fost facuta de la cativa metri buni!

Pe 2007 o sa fac pozele din maxim 1 metru si o sa spun ca pestii sunt mai mici decat au in realitate, sa vedem cum va fi atunci! :D

In fond, vorba lui Calone, conteaza ce simti in bat nu cat a avut pestele!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Dec 2006, 15:56

il Presidente, estimeaza-l p-asta daca tot te pufneste rasul:

Imagine

si daca tot iti mai vine sa razi, baga un ochi si aici:

http://www.flytying.ro/gallery.php?pictureid=381

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 31 Dec 2006, 16:43

sinteti voi tari da nu inseamna ca noi sintem naivi!!eu ziceam de alti cleni nu de cei de 3 kg pe care ii cunosc f bine.nu am contestat never ca domnul Cozma nu ar fi maestrul absolut,sau aproape absolut,cind e vorba de cleni sau coregoni.am mai prins si eu ceva pesti la viata mea de asta imi mai exprim si eu parerea din cind in cind.sper sa nu va fie cu suparare dar cunosc multi pescari care au cam aceeasi parere.eu aici vorbesc doar in numele meu si imi asum intreaga responsablitate pt cele afirmate.lumea pescarilor nu se imparte in voi,cei care prindeti , si ceilalti.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Dec 2006, 16:46

sa-mi bag .............. ce clean frumos,nu am vazut niciodata pana acuma un clean asa de mare in realitate.
estimare? hmmm undeva pe la 2.5 - 2.8kg? cu plus minus ceva ? :lol:
ce zici e bine?
oricum super peste.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 31 Dec 2006, 16:51

Tavi ,
daca tot veni vb. de maestrul Cozma , sper ca mi dai voie si mie sa spun 2-3 cuv.
mai demult am atacat odata subiectul pe site-ul avp.
daca o luam dupa poza asta , cleanul asta are cam 2 kile ( si jumate sa nu fiu rau ) dar mai bine stia el cat a avut . daca eram gerula ziceam ca are mai mult sau mai putin cu ceva grame , eventual unitati de masura mai mici .
dar daca o iau dupe ce am vazut in reviste e de belea , o spun ca simplu cititor . fiecare prinde pestii lui si are dreptul sa faca ce vrea cu pozele , dar ... asta e alta poveste :)
dar sa bagi un salau care sta vreo 3 zile in congelator si dupaia sa vi cu el pe malu apei sa ii agati un cozma de **** , sa il pozezi si sa il trimiti la revista e chiar o adevarata cacanarie :)
hai sa fim baieti buni ...
ps- n-am nimic nici cu cozma si nici cu altu , poti sa o iei ca o parere discutata la un pahar :d asa ininte de rev.
pusii

Scrie răspuns