poza salau 7 kile, cate kile are ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- senior
Daca tot veni vorba de kg,asta a avut in jur de 2,8-2,9 kg,sa va spun de o intamplare de la mine din sat.Baiatul unui vecin,sa zicem la vreo17 ani,nu stiu exact cati ani are,a fost la pescuit cu plasa(din pacate se mai practica inca in Moldova)si a prins doua marlite pana-n kg.In drum spre casa se intalneste cu un alt vecin care-l bazaia mereu cu pasiunea lui ptr.pescuit.Asa si acum,a inceput sa rada de el,dar baiatul i-a aratat marlitele.Vecinul,nemaivazand asa ceva si fiindu-i pofta de peste se oferi sa le cumpere.Baiatul i-a spus ca n-are cantar la el,dar sa vina mai tarziu acasa ca i le vinde.Ajuns acasa,a luat doua cuie de grapa,daca stiti cum arata grapele vechi ptr.tractiune animala,si le-a bagat in marlitele respective.Rezultatul?Au avut cu 1,8 kg,in total,in plus fata de cat ar fi trebuit sa aiba.N-are rost sa povestesc de show-l din sat cand s-a aflat ... :lol:
aaaaaaaa,apropo de ce zice Cucu Ionel,
cred ca stiti cu totii cum se vinde pestele la podul de la Giurgeni - Vadu Oii
sa nu va puna naiba sa cumparati de la smecherii aflati pe marginea drumului,ca s-ar putea sa aveti din ce face plumbi tot anul,un amic de-al meu a patit-o urat de tot,a cumparat stiuca de la smenari cantarita cu cantarul lor
si cand a ajuns cu ea acasa si a despicato a gasit-o plina de alice - probabil ca aia o impuscasusera
nu luati peste de la aia de pe marginea drumului,mai bine va duceti in sat,daca e musai
sa nu va puna naiba sa cumparati de la smecherii aflati pe marginea drumului,ca s-ar putea sa aveti din ce face plumbi tot anul,un amic de-al meu a patit-o urat de tot,a cumparat stiuca de la smenari cantarita cu cantarul lor

nu luati peste de la aia de pe marginea drumului,mai bine va duceti in sat,daca e musai

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
de ce spui asta?eu zic ca e profitabil sa cumperi kg de plumb la pretul kg de pesteadiwolf scrie:
sa nu va puna naiba sa cumparati de la smecherii aflati pe marginea drumului

poate nu stiti cat costa kg de plumb...apropo pt cei care isi toarna jigurile in matrite,cand ramaneti in pana de plumb,dati fuga si cumparati niste peste de acolo...asta in cazul in care nu baga alte prostii in peste in loc de plumb.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
frate michael,
nu i-ai vazut pe aia,la ei chiar si un amarat de peste de 1-2kile are pe putin 4-5 cantarit cu cantarul lor si asta fara sa mai fie impanat.
daca vrei sa cantaresti cu cantarul tau nu iti mai vand pestele.
cineva spunea ca a gasit in crap si bile de rulment
si piulite de la sinele de tren.
nu i-ai vazut pe aia,la ei chiar si un amarat de peste de 1-2kile are pe putin 4-5 cantarit cu cantarul lor si asta fara sa mai fie impanat.
daca vrei sa cantaresti cu cantarul tau nu iti mai vand pestele.
cineva spunea ca a gasit in crap si bile de rulment

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
asta nu e bine deloc,inca nu i-a zburat nimeni de pe acel pod?adiwolf scrie: cineva spunea ca a gasit in crap si bile de rulmentsi piulite de la sinele de tren.
nuuuuuuuu
si la ce afacere prospera au nu cred ca o sa-i zboare curand.
pescarii din sat sunt cam obligati sa le vanda pestele lor.
sa vezi cum stau cu tufla de bani(milioane) si ii asteapta pe aia care ies la mal cu barca sa le cumpere pestele,si daca nu vor sa vanda sa vezi scandal si bataie.
si la ce afacere prospera au nu cred ca o sa-i zboare curand.
pescarii din sat sunt cam obligati sa le vanda pestele lor.
sa vezi cum stau cu tufla de bani(milioane) si ii asteapta pe aia care ies la mal cu barca sa le cumpere pestele,si daca nu vor sa vanda sa vezi scandal si bataie.
asta la cat il estimati? are vreo 7-8 kg? nu ma stiu cu apreciatul,din cauza asta eu ii masor cu ruleta .
http://www.rapitori.ro/images/galerie/p ... 140_10.jpg
http://www.rapitori.ro/images/galerie/p ... 140_10.jpg
[quote="Michael"]asta la cat il estimati? are vreo 7-8 kg? nu ma stiu cu apreciatul,din cauza asta eu ii masor cu ruleta .
http://www.rapitori.ro/images/galerie/p ... 140_10.jpg[/quote]
Dupa cum ii tii impins in fata cred ca are in jur de 4,5-5kg. si cred ca are circa 65-70 cm.

http://www.rapitori.ro/images/galerie/p ... 140_10.jpg[/quote]
Dupa cum ii tii impins in fata cred ca are in jur de 4,5-5kg. si cred ca are circa 65-70 cm.