Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
alex87nfs
- utilizator constant

Salutare colegi pescari ,poate sunt printre voi unii care sunt stabiliti sau au trait prin nemtzia si m-ar putea ajuta sa gasesc un magazin serios in zona Flensburg ( eventual o raza de 100 de km sa zicem ) ,am tot cautat pe net dar nu am gasit mare lucru iar cand am gasit si m-am deplasat la locu faptei am ramas dezamagit de necorcondanta dintre ce arata pe net si realitate

..multumesc anticipat

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
-
old_radu
- veteran

alex87nfs scrie:... am ramas dezamagit de necorcondanta dintre ce arata pe net si realitate

...
...scuze pt. off-topic !
...cum , se poate si la ei asa ceva ?

-
alex87nfs
- utilizator constant

old_radu scrie:alex87nfs scrie:... am ramas dezamagit de necorcondanta dintre ce arata pe net si realitate

...
...scuze pt. off-topic !
...cum , se poate si la ei asa ceva ?

din pacate chiar se poate,adica pe site e prezentat magazinu in asa fel incat sa mergi si pe jos pana la ei si cand ajungi acolo gasesti 2 mulinete daiwa,1 shimano si restul chinezarii

din pozele pe care ti le prezinta ai impresia ca ajungi in rai (afise cat casa in magazin Daiwa,shimano,cormoran etc) iar la fata locului nu am gasit nici macar 1 bat daiwa
..DECI SE POATE
-
chrisfisher
- veteran

pai majoritatea cumparaturilor in Germania se fac online.e normal ca in momentul cand ajungi in magazin sa nu aibe tot ce vezi pe site`ul lor.magazinul este dotat on line,adica ei lucreaza direct din depozit si magazinul faptic are doar cateva din produsele lor.iti dau ca exemplu magazinul Askari care on line are 40000 de produse iar in magazinul faptic nu sunt atatea produse ca nu au loc unde sa puna atatea produse.de aceea totul se face din click.

si Askari are o retea de 10 mari magazine in Germania.si reducerea e reducere.desigur asta e un exemplu .tu anallizeaza si fa ce vrei e doar un raspuns la intrebarile tale.succesuri iti urez

-
alex87nfs
- utilizator constant

inteleg ce vrei sa zici dar inainte sa cumpar ceva ( in special un bat) prefer sa il scutur

dar daca nu se poate ma resemnez, o sa pescuiesc pe net din click-uri nu e bai

-
old_radu
- veteran

alex87nfs scrie:... am gasit si m-am deplasat la locu faptei am ramas dezamagit de necorcondanta dintre ce arata pe net si realitate
chrisfisher scrie:...e normal ca in momentul cand ajungi in magazin sa nu aibe tot ce vezi pe site`ul lor.magazinul este dotat on line,adica ei lucreaza direct din depozit si magazinul faptic are doar cateva din produsele lor....
...nu prea e normal
...cat de greu poate fi ca atunci cand un produs a trecut pe la casa de marcaj sa fie scazut din stocul aflat in magazin ?
...nu mai are nici germanu' , "capul de neamt" cum era cunoscut odata
...din pacate , incet , incet , toate lucrurile se aliniaza la cerintele comune UE , care nu totdeauna intrunesc cele mai inalte standarde
...inca o data...SCUZE pt off-topic !
-
alex87nfs
- utilizator constant

ca sa nu mai zic ca odata intrat in magazin n-ai nici o sansa sa te intelegi cu cei care vand daca nu sti germana

nu vor de nici un fel sa vorbeasca engleza

scuze de off-topic

-
danstiucaru
- veteran

asta am auzit si se stie..nici pe nemti nui intereseaza engleza precum nici pe englezi germana ,doar la anumite nivele
la ce nevoie?
nau nevoie...sa invete alte limibi...decamdata alte natii merg la ei
-
rapace
- senior

Nu stiu la altii cum este ,dar eu de cate ori am fost in Germanica am gasit persoane ce vb. engleza la tot pasul ,ca o proportie sa spun 1/3 si chiar dadeau indicatii corecte....Acuma fiecare cu experienta personala..