pont magazine germania..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- cristinel33
- utilizator constant
Re: pont magazine germania..
si eu pe unde am fost , gasit destui "nemti" care vb. engleza si in plus in orasele mai mici sunt mai "de treaba" si mai de ajutor ...
Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.
-
- veteran
unde stai in Germania si unde vrei sa pescuiesti?
nu stau in Germania ci in Danemarca doar ca aici nu prea gasesc ce caut + ca preturile is duble fata de germaniachrisfisher scrie:unde stai in Germania si unde vrei sa pescuiesti?

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
-
- veteran
intr`un magazin bun cu marfa buna preturile sunt mari vizavi de ebay.mereu cand intru intr`un magazi si pipai ceva ce`mi place ma duc acasa si caut pe ebay unde`l gasesc chiar si cu 50% mai ieftin si nou .
Probabil asa e cum zici tu nu neg,doar ca eu nu prea am experienta la cumparaturi on-line si imi place sa cred ca ce-i in mana nu-i minciuna,,adica merg in magazin ,pun mana pe acel lucru si daca imi place il iau chiar daca e ceva mai scump decat as gasi pe internetchrisfisher scrie:intr`un magazin bun cu marfa buna preturile sunt mari vizavi de ebay.mereu cand intru intr`un magazi si pipai ceva ce`mi place ma duc acasa si caut pe ebay unde`l gasesc chiar si cu 50% mai ieftin si nou .

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
Cum a zis si colegul, scapi mult mai ieftin/rapid pe ebay sau Amazon, nu-i vorba doar de bani aici dar si de comoditate. Am avut odata o comanda livrata direct la balta.alex87nfs scrie:nu stau in Germania ci in Danemarca doar ca aici nu prea gasesc ce caut + ca preturile is duble fata de germaniachrisfisher scrie:unde stai in Germania si unde vrei sa pescuiesti?daca sti vreo retea de magazine in nordul Germaniei poti sa imi zici ca nu ma supar
am gasit intre timp un magazin interesant in Niebull o sa dau o fuga in curand
stima
Distribuitor national de elice si piese pentru motoarele de barca