Tatica sa le spui prietenilor tai! Nu cred ca ne-am frecat coatele impreuna pe bancile scolii.Nemernic scrie:Keiler scrie: Tatica, ai comis-o.... Te-a mancat in "ochiu' maro", sa te "plangi" aici... acu' te scarpini cu dracii astia
![]()
p.s.: Pe Marea Neagra cu voi.... si nu oricum... ci la 20 de mile distanta de plaja
In plus, asta-i mentalitate de adevarat roman. Daca esti atat de neispravit incat sa nu-ti pemiti decat o barca cu vasle, e normal sa fi frustrat cand altii investesc intr-o barcuta, care in mintile voastre ia proportile unui yacht de lux. Exact faza cu capra vecinului. De-asta este Romania unde este si va fi intotdeauna la nivelul asta, pentru ca asta-i nivelul de educatie.
Dupa parerea voastra, cel care are un motor de 20 de cai iubeste Delta, dar cel care are de 100 de cai nu? Ca si cum oamenii care conduc un Logan sunt civilizati si iubesc si respecta natura, iar cei care conduc un Patrol vechi de 20 de ani isi bat joc de ea.
Atunci sa interzicem si pescuitul cu scule Daiwa si Shimano si sa ne intoarcem la Delfin, Germina, guta si ace de gamalie indoite. Ca sa fie Delta iarasi un paradis, caci noi am stricat-o nu cei care o exploateaza intens in scop comercial de cel putin 20 de ani si acum dau legi de ochii lumii.