Pesti pentru acasa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De regula eliberez mare parte din pesti,chiar si maricei,daca nu e salau sau stiuca,e liber sa plece.Totusi,daca retin ceva,il leg pe sfoara si-l arunc in apa,las un semn,iau repere si la plecare il "culeg".
Michael va recomanda Regulamentul forumului
De 20 de ani nu mai iau peste acasa. Eu am detestat de mic pestele ca mincare, si acasa s-au saturat la un moment dat de cit le-am adus. Asa ca nu mai aduc peste decit in fotografii sau filme.
Tudor
PS : cosmarul meu este daca intr-o zi ma hotaresc sa merg la pescuit in delta si sa nu fie decit peste de mincare. Cred ca tai organizatorul in mici bucatele pentru crap.
Mititei sa fie si eu sunt fericit.

Tudor
PS : cosmarul meu este daca intr-o zi ma hotaresc sa merg la pescuit in delta si sa nu fie decit peste de mincare. Cred ca tai organizatorul in mici bucatele pentru crap.

- mihaimircea
- veteran
Mai m-am exprimat gresit, acum mi-am dat si eu seama
Cred ca eram prea adormit (tot la servici
)
Vroiam sa spun ca ce pastrez pun in juvelnic. Ce recomanda nenea ala cu omorat prin lovitura cu brisca in craniu si drenat de sange prin scoaterea branhiilor si stoarcere mi se pare sodomizare. Deci vroiam sa spun ca eu nu omor pestii prin craparea capului ci daca ii pastrez ii las in juvelnic.

Vroiam sa spun ca ce pastrez pun in juvelnic. Ce recomanda nenea ala cu omorat prin lovitura cu brisca in craniu si drenat de sange prin scoaterea branhiilor si stoarcere mi se pare sodomizare. Deci vroiam sa spun ca eu nu omor pestii prin craparea capului ci daca ii pastrez ii las in juvelnic.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.