Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
costica_fishing
- veteran

-
Care va pricepeti:
Cum curatam io o stuka made in Faclia, gasii la interior (nu in mate, ci in carnea lipita de coaste, chiar sub pielita) niste viermisori mici si rosii care hodineau infasurati in spirala.
Dupe o parere se zice ca era tenie!
Acu va intreb pe voi:
De bine nu poate se fie!
Da cat de rau o fi? O fi tenie? o fi altceva? cum s-o gatesc? O fi vina lui Ben Laden? O fi Haisam de vina? se moare de la ea?
Egzemplarul cu pricina nu l-am consumat dar peste din balta cu pricina am mai halit! Si dreacu s-a uitat dupa viermi in carne!
Cat mai traiesc?
Ia ziceti mah!
near the beer
-
todi
- veteran

-
-
stoica stefan
- senior

salut.cred dupa cum a zis todi ca nu vei muri.totusi, ar putea fi larva de trichinela spiralis dar si orice alt viermisor ce are ca gazda intermediara pestele.indicat ar fi sa mergi la un doctor si sa-i explici cu de-amanuntu ce si cum...si nu e de vina bin laden,deoarece ce ti sa-ntamplat tie e ceva normal.anumiti viermi trec prin mai multe stadii(adica larvele lor),avand mai multe gazde intermediare de exemplu lymnea(melcisorii aceia maronii ce sunt peste tot).melcii sunt consumati de pestii pasnici,iar acestia de rapitori.pestii rapitori aflandu-se in vf piramidei trofice sunt ce-i mai expusi la toti factorii negativi ei consumand pesti pasnici care in prealabil sunt intoxicati cu toate draciile posibile.examineaza cu atentie pestele sau prajestel(ori fierbel)mai mult un pic distrugand astfel parazitii.si apropo tenia paraziteaza intestinele nu muschii si organele
-
Adi_
- veteran

tenie n-are cum sa fie, deoarece, dupa cunostintele mele, tenia se gaseste in intestine, are culoare alba si corpul compus din multe multe....lamele sau bucatele, sau ce-or fi alea... e luna rau. La cap are niste "gherutze" cu care se tine bine de peretele intestinului, iar la defecatie se elimina doar bucati din corpul ei. Capul ramane dar se poate elimina cu un tratament. Deci nu era tenie. Acuma, ce-o fi fost..

nu stiu. Dar eu zic sa nu te alarmezi, ca daca nu vedeai aia p`acolo, traiai linistit in continuare... asa te chinui sa urmaresti efectele, simdroamele, bubele, petele, etc. ...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
paul
- Moderator

-
Costica... tu din carnea de stiuca faceai sushi pana acum? N-o prajeai sau nu o fierbeai deloc?
Daca e asa fratioare, e mai naspa... dar macar acum, pe ultimile tale sute de metri sa-ti trimit un link sa faci si tu un sushi ca lumea:
http://www.eatsushi.com/ 
-
costica_fishing
- veteran

-
Paul.......super!
O sa iasa o pomana beton....daca inteleg ce baga bucatarul in bucatelele alea de carne!

near the beer
-
paul
- Moderator

-
costica_fishing scrie:O sa iasa o pomana beton....daca inteleg ce baga bucatarul in bucatelele alea de carne!

Pai tu ce crezi ca baga?
Eu cred ca baga ce scoate din peste si misca

-
Gyorg
- veteran

-
Acum imi dau seama de unde proveneau umflaturile care miscau pe sub pielea ta de pe spate cand te-ai dezbracat pe balta !!

-
costica_fishing
- veteran

-
Taci mah, Gyorg! Acu astia o sa zica ca nu am fost la pescuit ci doar m-ai scos la picnic!
Auzi si tu....m/am dezbravcat ;i ti/am aratat spatele!

near the beer