pesti bolnavi!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Apr 2005, 10:56

azi Nick....tu ai auzit de limbrici cat niste gruburi de 3''?

Ca sa nu mai vb ca eu prefer chartreuse! :shock:
near the beer

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 27 Apr 2005, 11:21

EEEEE!Daca vrei calitate,bea si tu inainte de culcare un pahar de suc cu E252,E276,si dimineata o sa fie limbrici fluorescenti. :shock:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

bosketu
junior
junior

Mesaj de bosketu » 27 Apr 2005, 11:24

costica, daca tot ajungi prin zona vezi ca in constanta sunt vreo 3 magazine care-ti pot oferi aceeasi satisfactie ca si faclia. de fel cad tot la lingurita, cu vreo 5.000 lingurita. cred ca iesi mai ieftin decat taxa de la faclia.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Apr 2005, 16:17

Bine venisi, frate de la malul marii!

Cam pe unde mai putem gasi noi o ditoasa, un salau pe acolo?

Anul asta ai fost pe Razelm?
near the beer

bosketu
junior
junior

Mesaj de bosketu » 27 Apr 2005, 18:19

mane, eu sunt incepator asa ca nu te baza prea mult pe ce-ti spun. Anul asta (ieri) am fost numai pe un canal perpendicular pe dunare-marea neagra, undeva intre mircea voda si satul nou. cineva mi-a zis ca in toamna avea stiuca. dupa ce am dat vreo 4 ore fara folos am intrebat si 2 flacai de pe acolo care mi-au confirmat ca ar avea stiuca da cica in toamna au scos la plase vreo 150 de bucati. cate or mai fi ramas nush.
acu un loc bun stiuca stiu doar un canal langa ghindaresti (dupa topalu inspre harsova). zic asta pentru ca io ca incepator am prins in vara 3 marle (nu radeti). doar ca se poate da numai din barca.
acu ramane sa vaz un canal cu taxa care cica are si stiuca si salau. este undeva intre navodari si corbu. tot ce se prinde se elibereaza si primesti niste puncte iar pe baza lor niste premii. daca iau ceva te anunt. daca nu iau inseamna ca iar tre sa trec pe la metro ca sa explic disparitia mea de acasa.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Apr 2005, 22:58

Esti prea amabil, domnu' cu clorofila!
:)

Suna interesant informatiile dvs.....pt urmatoarele motive: daca au scos ei 150 de bucati stuka la plasa.....tot au mai ramas cateva......pur si simplu pe asta n-o pot scoate toata decat daca seaca balta sau navodesc nonstop! parerea mea!

Canalul ala dintre Navodari si Corbu io n-am auzit de el!
Poate numai daca o fi ala prin care se varsa rezidurile de la Petromidia in Tasaul! :D
Singurul canal pe care il stiu in zona e mai la nord de Corbu -> dreapta -> Vadu -> si Sinoe face un intrand adanc, aprox. paralel cu drumul de nisip.
Da acolo salaul e raritate....baza e ciortanu si carasul. Si oricum...din Corbu pana acolo sunt fo 30 de km :D

Mai tre sa fie (cred) un canal care leaga lacurile de la Corbu de Tasaul. Acolo s-ar putea sa fie ceva salau si biban.
Sau: daca ai timp :D , cauta salau chiar de pe digul de la capul Midia. Mai inainteaza de pe canal primavara......Mai un guvide....mai un strapazan! :D

Merita incercat Canalul 2. Anul trecut inainte de inceperea prohibitiei am avut o partida frumoasa acolo!

Daca auzi ceva mai precis de canalul respectiv, iti raman vesnic indatorat.

canalul ala de la Ghindaresti tre sa fie bun acu'!
nu mai tre sa zic: parerea mea! :D
near the beer

Scrie răspuns