dupa 15 mai poate sa insemne si 1 iulie nu w-endul 16-17.
eu tot nu inteleg incapatanarea acestor oameni in a discuta ceva concis.numai previziuni,posibilitati,amenintari....
Spania a inceput sa relaxe masurile( au avut si au o situatie infinit mai grea decat a Romanie)Italia la fel,alte state central-vestice da...numai la noi nu se poate.trebuie sa purtam masca(si-n casa)instalam termo scanere unde nu-si au rostul(pe bani grei),insa nu ne putem deplasa intre localitati,trebuie pastrate distanta sociala(cu asta chiar ca au innebunit,o repeta de n ori atat la tv cat si radion,presa).trebuie inteles ca nu se poate face totul on-line.trebuie sa ne miscam,sa ne practicam pasiunile,etc.in plus cei care lucreaza la curier(foarte multi fara masca,manusi)cum nu sunt expusi virusului ca apoi sa vina sa ne aduca coletele?la randul lor intra in contact cu membri familie,acestia cu alti si asa mai departe.deci treaba cu statul cat mai mult acasa este doar pentru o parte din populatie.si eu ca si alte persoane mergem la serviciu.cu masca,respectam contactul cu alte persoane(decat atunci cande este necesar),prin urmare ne conformam.
saptamana viitoare incepe cu alte "belele"-este chemat Helvig sa dea amanunte privind o posibila intelegere prinvid Ardealul

.probabil sars-2 va fi "amanat"pentru joi-vineri...
poate pescarm are dreptate si mai multe informatii si se va pescui incepand cu 16mai(probabil si cu-o declaratie in aceste sens).eu,sunt circumspect