Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ady_fly
- utilizator constant

@adrian99: Bace, eu nu susțin că n-ai dreptate! cu toții am fost martori la bâlbele "guvernului meu", doar că asemeni multor pescari împătimiți îmi doresc să se găsească o formulă pentru a ne putea exercita pasiunea.
Ex. de bâlbă: vom deschide hotelurile/pensiunile > pentru cine de vreme ce nu avem voie să părăsim localitatea!?
@pescarm: oarecum de acord! dar...
Redau, aproximativ, din conferința de presă de ieri: "Nu vom putea ieși din localitate fără un motiv foarte serios..." și cum pentru guvernanți pescuitul nu cred să constituie un motiv serios, concluziile vin de la sine!
Speranța moare ultima!
-
Zamfi
- veteran

"carantinare totala ar trebui aplicate zonelor rosii(Suceava,Neamt,Hunedoara).asa poti obtine rezultate,nu carantinad zone cu 15-20cazuri-maximum 100."
Stii cum e ...depinde cate teste faci . Alba are 170 cazuri confirmate ca judet, dar fac astia teste ca nebunii

Sunt convins ca in anumite judete unde sunt 20 cazuri s-au facut probabil un sfert din testele din Alba .Zic si eu.
Personal zic in continuare ca vom pescui dupa 15 .
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
adrian99
- veteran

baieti,mie mi s-a parut ciudata conferinta de presa a "ficusului"...
a revenit asupra unor teme discutate si stabilite,a precizat ca abia saptamana viitoare se va stabili daca va mai continua starea de urgenta(desi chiar a declarat ca dupa 15 mai masurile se vor relaxa treptat si gradual

).neconcorfante intre declaratiile sale si ale lui Orban(inclusiv de cea care era amintita de ady(fly)-cu deschiderea hotelurilor si pensiunilor(probabil ne vom teleporta pana acolo)

,restaurantele,terasele nu...chipurile nu se pastreaza distantarea sociala(intr-un hotel de 500camere sigur se va pastra...

)si altele.asta in situatia in care o tara vecina(Austria)cu nr de cazuri apropiat de cel al Romaniei a relaxat masurile cu date fixe....deci se poate.sper ca la conferinta de azi sa spuna ceva concret...

-
pescarm
- utilizator nou

@adrian99, pai ce face acum ? Comparam mere cu pere ? Una e Austria, alta e Romania...la noi nu exista disciplina. Cum a anuntat presedintele ca pe 15 nu va mai fi stare de urgenta, au inceput sa umble oamenii cel putin din zona mea de ziceai ca atunci, in ziua respectiva s-a ridicat starea de urgenta.
Cum am mai spus, acum s-a revenit oarecum asupra ridicarii starii de urgenta si o dau cu dus intors..ca sa ne mai sperie sa nu iesim inca in numar mare din case. Starea de urgenta va fi ridicata si 100% vom merge la pescuit dupa 15 !
-
adrian99
- veteran

nu fac nicio comparatie...
am aratat ce inseamna sa-ti asumi anumite masuri si mai ales anumite precizari
de iesit din case se iese in continuare,pietele sunt pline(cel putin la mine in oras)inclusiv dupa intervalul orar destinat celor peste 65ani.atata timp cat in Romania nu a fost o raspandire comunitara ca-n tarile din vest(si asta nu datorita masurilor laute de guvernanti)s-ar fi putut aplica masuri strict zonal(cum am spus anterior).crezi de acum pana pe 15 mai va fi o scadere drastica a nr de imbolnaviri si o crestere fulminanta a nr de vindecari?nu....
iat dupa 15 mai se va trece la o stare de alerta(cu destule restrictii).care sunt dedesubturile acestei pandemii...probabil vom afla peste 50ani..cei care vor mai fi in viata

-
Zamfi
- veteran

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
adrian99
- veteran

aline,carcotas nu prea...insa pesimist...da!
o fi imbatranit...ce bine era la 25

-
johnnybravo
- Moderator

-
Anuntul despre data de 15 mai a venit sa regleze un pic presiunea cumulata pe populatie (vezi evenimentele violente din HD sau alte locuri).
Trimiteti petitiile, ziceti-le de pastrav si scrumbie ca nu sunt in prohibitie, zic asta pt ca de aia nu se grabesc cu ridicarile restrictiilor pt pescarii sportivi pt ca ei cred ca este prohibtie pana in 2 iunie.
-
pescarm
- utilizator nou

Cautati pe facebook: Ion Marcel Vela
Are un post unde asteapta intrebari si sugestii, va raspunde in cateva ore unora.
Scrieti despre pescuitul sportiv, eventual dati like la commenturile care se refera la pescuit ca sa fie cat mai sus !
-
adrian99
- veteran

dar tu ai trimis vreun comentariu?
sa revenim la ineptiile debitate de cei din guvern(guvern investit cu ajutorul PSD-ului)

-se vor redeschide hoteluri,pensiuni dar nu se poate parasi localitatea decat c-un motiv intemeiat

pe care cui trebuie sa-l spui,in baza la ce(iar declaratie)...
nu se comunica nimic sigur,precis...intotdeauna exista saptamana viitoare si tot asa.
n-a spus nimeni;este greu sa decizi anumite lucruri-dar pana la urma iti asumi,de aia esti acolo in fruntea Guvernului,a Statului...altfel de ce ai fi mai bun decat cei din opozitie?