Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Wavedancer
- veteran

-
Din pura intimplare, ai incercat sa citesti citeva topicuri de pe forumul asta? Gasesti acolo o parte din informatiile de care ai nevoie. Intrebarea ta pare simpla, dar nu exista o solutie universal valabila, asa cum Dunarea nu este la fel la Giurgiu si la Hirsova (de exemplu).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
george.
- junior

-
Multa lume considera ca e mai simplu sa pui o intrebare si dupa aceea sa astepti un raspuns.Intrebari de genul asta nu cred ca isi gasesc rostul,mai ales dupa cum spune si wave Dunarea difera de la loc la loc.Si acum imi mai aduc aminte de timpurile bune acum vreo 5 ani cand pescuiam in zona Suhaia (de era sa ne luam bataie de la paznici ca mergeam pe dig) si prindeam scrumbie la greu.In alte parti nu am prins asa ceva.De asta tre sa te documentezi sa vezi ce obiceiuri are pestele pe care vrei sa al prinzi ,iar asta e o chestie care dupa parerea mea tre sa fie cunoscut de catre un pescar.
-
daniel tinte
- utilizator constant

-
De obicei cu urmatorul ansamblu: Mulineta+fir(textil sau monofilament)+lnseta+naluci(linguri rotative, oscilante, voblere, shaduri, etc)

Depinde la ce pesti vrei sa pescuiesti. Dar de prima intentie cel mai util citeste posturile pe diverse subiecte, si vezi dupa accea.
Succes la studiu.
-
ionescu adrian
- utilizator constant

-
eu sunt un pescar de dunare si pescuiesc mult in zona galati- braila-tulcea
tu unde pescuiesti si ce pesti cauti?
daca vrei mai multe informatii poti sa ma contactezi pe yahoo messenger id-ul meu este ionescu75
-
oaie
- utilizator constant

pt dl george
cu tot respectul cred ca si noi cei incepatori in ale spinning-ului avem dreptul sa postam topicuri.chiar daca intrebarile noastre sunt "stangace" numai asa putem invata,altfel cred ca acest site nu siar avea rostu,sau nu asta e rolul sau, acela de a invata unii de la altii?
-
Michael
- Moderator

oaie:nu zice nimeni ca nu aveti dreptul de a pune intrebari,dar nu are rost sa puneti intrebari,daca raspunsurile deja exista.Trebuie doar sa navigati un pic pe forum si veti gasi cam tot ce aveti nevoie.Specii de rapitori,scule,naluci,metode,etc.Avem de toate.

-
oaie
- utilizator constant

d-le michael sunt perfect de acord cu dvs dar noi ne uitam la dvs ca la niste profesori(cel putin eu) iar faptul ca ne repeziti(sau cel putin unii) nu ne ajuta.cred ca un raspuns de genul : vezi topicul...... era mult mai ok.trebuie sa ne gindim si la faptul ca poate dl risk hunter are dial-up si poate e prea scump sa stea toata ziua pe net,sau poate merge la un prieten si nu vrea sa abuzeze,sau.......ideea este ca noi vrem sa invatam iar pt unii dintre noi dvs sunteti singura sursa.
respecte
-
danr
- Site Admin

oaie tu in principiu ai dreptate, in sensul ca fiecare vrea sa invete, dar sa pui o intrebare gen vreau sa invat sa pescuiesc la rapitor, turnati tot, mi se pare hilar
sa zicem ca tu esti profesor de matematica si eu vin pe forumul vostru si zic: invatati-ma si pe mine matematica, cum ti se pare ?
dupa cum vezi discutam pe site-ul asta de 1 an jumate si tot nu s-a epuizat discutia depre pescuit, asa ca....
cine este incepator, sa puna mana intai sa citeasca site-ul, forumul, reviste, etc, si cand are intrebari PUNCTUALE atunci sa vina aici sa le puna
-
Michael
- Moderator

oaie:in primul rand eu nu ma consider deloc "profesor"

,ma simt ca un elev care inca mai are multe de invatat.In al doilea rand nu v-a repezit nimeni,cu atat mai putin eu.Daca aveti intrebari mai precise,la subiect,cu cea mai mare placere.