pescuitul pe dunare

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ionescu adrian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionescu adrian » 03 Aug 2005, 09:16

parerea mea este ca pescuitul se imvata pe balta nu din carti reviste sau de pe forum,este eu lucru foarte bun ca discutam sau schimbam pareri despre acest hobby,dar pentru a deveni mai ''pescari'' parerea mea este ca trebuie sa mergem mai mult la''balta''

Adelin
Moderator
Moderator

Re: pescuitul pe dunare

Mesaj de Adelin » 03 Aug 2005, 22:52

risk hunter scrie::lol: salut sunt un pescar in formare si m-ar interesa in special pescuitul la rapitor . cu ce scule este mai indicat sa pescuim,ce momeli trebuie sa folosim,pentru a obtine niste rezultate pe masura :shock: :?:
RETETA PESCUITULUI PE DUNARE:
-Se ia o lanseta(2,1m-3m)pe care se monteaza o mulineta(dupa gust), se pune o naluca cu care am vazut ca a mai prins cineva si se lanseaza cam in locul unde am vazut ca s-a mai luat canva... ceva, apoi se mulineaza si se mulineaza, incet si mai repede si iar incet si iar mai repede si ......TROSC ROP TRONC!!!!...Apare prima captura...Apoi se repeta operatiunea pana apare senzatia de MULTZAMIRE. sau de ce nu de SIHTIR...Apoi se ridica sacul de rafie,desirat intr-un colt si se face licitatzie in curtea blocului....Daca "rezultatele (financiare) au fost pe masura", operatiunea se poate repeta ...
VA DORIM FIR RASUCIT! :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Re: pescuitul pe dunare

Mesaj de Michael » 04 Aug 2005, 06:19

Adelin scrie:......TROSC ROP TRONC!!!!...Apare prima captura...Apoi se repeta operatiunea ....
bineinteles,dupa ce-ti revii cu psihicul :lol:
Daca "rezultatele (financiare) au fost pe masura", operatiunea se poate repeta ...
Chiar asa,mai Adeline?Deja inveti omul la prostii,sa se gandeasca la pescuit ca la o afacere? :lol:

Scrie răspuns