Pescuit vs. sotie (prietena)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Sep 2004, 09:29

nu merg chiar in fiecare weekend pt. ca nu e vreme buna in fiecare weekend :lol: si bineinteles ca mai comenteaza cand merg prea des, dar cu o vorba buna se rezolva..
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Sep 2004, 09:32

ce inseamna vreme buna la tine ?
pt mine vreme buna de exemplu nu este cand vine crivatul in decembrie, si tine pana la dezghet
in rest, daca nu bate vantul in regim de furtuna, e vreme buna

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Sep 2004, 09:37

pai cum a fost weekend-ul trecut in Timisoara, ploaie si vant, nu prea mi-a ars de pescuit. Nu ca nu ar fi mers treaba, dar am considerat ca e o ocazie buna sa stau acasa. Macar am mai recuperat si eu cateva ore de somn. Pe ploaie prefer sa dorm decat se merg la pescuit. Daca ma prinde ploaia la pescuit e altceva...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 28 Sep 2004, 09:39

Intru si eu in discutie : nu-mi place la pescuit pe ploaie (nu trebuie sa fie neaparat torentiala) si nici cand temperatura coboara sub 0 grade C.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Sep 2004, 10:16

Deja am deviat de la subiect: merg pe orice vreme. Inca sunt mai bucuros daca reusesc sa prind cand e vreme nasoala. Normal ca ma simt mai bine cand e frumos. Uichendul asta a fost nashpa, dar a mancat rapitorul excelent.
Si ca sa revin la nevasta: dupa ce am prins de cateva ori pe vreme rea, nevasta a zis: "Aha, se poate, pai sa nu te mai aud cu texte <a plouat si nu s-a putut prinde>" Ei si de atunci, ca un facut, am prins indiferent de vreme.

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 28 Sep 2004, 11:28

Cate o data MihaiV, noi barbatii, pentru a ne specializa si evolua, trebuie sa fim constransi pentru a devenii efectivi.
Cred ca nu esti suparat pe sotie? :lol:
Fir intins!
Borealis F

piticu
veteran
veteran

sotzia percareasa

Mesaj de piticu » 28 Sep 2004, 12:02

la inceput imi placea ca se intereseaza de hobbyul asta al meu, venea cu mine pe balti, prin '87 m-a vazut plingind la Hobaia, intrasem cu minciocu pin' la briu sa scot un crap si ala a rupt pin' la urma... adica ne leaga diverse chestii... ;) prin '88 eram cu barca pe Cernica si a luat si ea o mirlita, asta credeam ca o s-o transforme definitiv. Ei, dupa ce ne-am luat oficial nu a mai servit balta decit cu totul exceptional... si de fapt e mai bine asa, acasa cind ajungi sa poti sa te odihnesti (sa le gasesti pe toate gata) - si sa recunoastem, de unde as putea sa-i ofer apa calda, toaleta ca lumea, somn nu in cort, etc? las' mai bine asa, io acolo ea acasa...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Sep 2004, 23:57

Toata chestia e,ca atunci cand te intorci de la o partida de pescuit si vezi ca e intr-o pasa proasta,sa tii capul plecat pana se descarca,ii asculti toate problemele,trebuie sa pari foarte interesat :lol: ,si sa fii putin mai activ in gospodarie,pana-i trece.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

razvan
junior
junior

Mesaj de razvan » 30 Sep 2004, 11:47

Domnilor....tinand cont de faptul ca inca nu sunt insurat , nu m-am intalnit cu situatii de genul " ai facut mizerie in masina....de ce ai stat atat si nici macar nu ai prins....lasa shadurile si pune mana si ia-ti o geaca.....sau sa merg la piata si sa bat si covoarele inainte sa-i spun ca merg la pescuit.." :lol:...situatii pe care multi dintre pescarii "cu neveste" cred ca le intalnesc ...singurul repros care mi s-a facut este ceva de genul..."saptamana trecuta cand ai plecat la pescuit mi-ai promis ca saptamana asta iesim si noi in oras!!!...da draga dar uite am vorbit cu niste baieti sa ne intalnim pe balta la un salau ..la o bere..intelegi....lasa ca mergem saptamana viitore..". Intr-un fel pot spune ca sunt norocos ...
Respect Wave pt subiectul asta si pt Costica care am inteles ca e pe post de muz :lol:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 30 Sep 2004, 11:54

muz, muz .... da' neinsurat!

Asa ca nu traiesc drama la justa ei valoare. :lol:

Drept sa fiu, dau ca batul mult prin delegatii, asa ca nu poate nimeni sa stie sa sunt pe balta sau la treburi :wink:

Scrie răspuns