mihai, veneau la vale cu curentul Dunarii nu ala electric

si daca tot m-ai intrebat ,sa stii ca prindeau somn frumos ( adica mult nu mare )
E cam sport extrem cu pneumatica in Delta !
frate, care este pana la urma problema unei gonflabile in delta ?
as dori sa va reamintesc ca exista pneumatice si pneumatice
vorbim despre calitate, rezistenta in timp, flotabilitate, siguranta, confort, etc, variaza de la o barca la alta
am senzatia ca prin gonflabila se intelege o daia de la metro de 1 milion, sau o ruseasca
eu in barcuta mea de 2,70 am pescuit cate doi insi, plecati pe baraje, apa de 5 grade, uneori curent foarte puternic, si nu m-am simtit o clipa amenintat
doar ca am resimtit lipsa spatiului, 2,70 fiind cam mica
cu acelasi 2,70 am iesit pe Dunare, in balta Ialomitei, si a fost foarte ok
singurul lucru care mi-a trecut prin cap a fost ca ipotetic ar putea pocni un balon, si pana ajungi la mal tot iei putina apa, si daca esti imbracat si apa are 5 grade nu-i o placere
dar materialul este super rezistent, nu poti sa-l rupi cu mana, iar lipiturile sunt facute la o temperatura de 700 grade (cred ) si practic se vulcanizeaza
iar pe apa rece rau nu cred ca pot exista probleme, presiunea scade in general
silviu,
daca vrei sa fii legal:
pe toate apele publice barca trebuie sa fie inmatriculata, si cu revizia tehnica la zi ( un fel de RAR )
daca ai motor, motorul trebuie trecut pe talonul barcii, si trebuie sa ai permis de navigatie
cand te duci in delta trebuie sa completezi un formular unde specifici ca vrei sa te duci cu barca x, cu numarul de inmatriculare y, etc etc