pescuit delta dunarii green village

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

pescuit delta dunarii green village

Mesaj de barthez0705 » 23 Mai 2013, 14:30

Ce stiti despre aceasta locatie?
As vrea sa fac o excursie aici dar nu stiu prea multe despre acest loc.

dan_rotaru
utilizator constant
utilizator constant

Re: pescuit delta dunarii green village

Mesaj de dan_rotaru » 23 Mai 2013, 22:01

da, da, si eu sunt curios, ca la vara acolo ma duc cu familia

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de barthez0705 » 24 Mai 2013, 03:28

Niste pareri de la cunoscatori ar fi binevenite

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 24 Mai 2013, 16:51

Va salut baieti

Eu sunt un mare amator de delta si pot spune ca o cunosc destul de bine dar zona mea preferata este partea de nord respectiv zona dintre bratul Sulina si Chilia . Anul trecut am fost in Sf. Gheorghe la green village dar am ramas cu un gust cam amar . Camere ostile , mobilier de metal , gresie pe jos , nu exista televizoare ( tinand cont de clasarea pensiunii ) si in cateva randuri dupa ora 23 am ramas fara curent. Restaurantul complexului era cam la jumatate de km de gruparea de vile in care eram cazati si noaptea cand ne intorceam la camera orbecaiam pe un dig intre doua canale printre gropi si balegi . La plaja era imposibil de stat din cauza taunilor , zona este recunoscuta pt tauni !!!!!

Dupa 3 zile am renuntat la locatie si ne-am mutat la Sulina unde am fost deosebit de multumiti de tot ceea ce am gasit

De preturile de la Sf. Gheorghe nu pot sa zic decat un singur calificatv - japca !!!!!

Sugestia mea este sa luati in calcul si Sulina unde gasiti foarte multe oferte si alternative in ceea ce priveste pescuitul si deopotriva plaja

Vacanta placuta si fire intinse !

MirelaB
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de MirelaB » 17 Iun 2013, 16:12

Hello tuturor,
Noi (eu si sotul) doar ce ne-am intors dintr-un mini concediu in Delta Dunarii la Green Village. Locatia a ales-o el pentru ca a vrut sa si pescuiasca. Eu am fost cam sceptica la inceput pentru ca nu fusesem niciodata in Delta si auzisem de faimosii tantari si tauni prezenti acolo. :lol1: Desi am stat doar 4 zile, am avut parte de un concediu superb. In primul rand, cazarea a fost peste asteptarile noastre..locul e mai frumos ca in poze! Camerele sunt foarte mari, aerisite, au aer conditionat pana si in baie. Am avut si televizor in camera desi nu l-am folosit deloc cat am stat acolo. Mobilierul nu este de metal, totul este din lemn in camera iar gresie este doar in baie. In camera este parchet pe jos. Mie mi-a placut foarte mult camera in care am stat, avea un aspect rustic foarte ingrijit ce se completa perfect cu peisajul salbatic din jurul locatiei. Camera avea si o terasa imensa, cu vedere spre lac si Dunare. Cel mai mult m-a impresionat frumusetea complexului: spatii verzi, flori viu colorate, casute rustice si carari pietruite amplasate pe marginea lacului unde seara puteai sa asculti concertul broastelor.:) Pe scurt, m-am simtit ca in paradis acolo..:X Linistea, comfortul si salbaticia naturii ne-a relaxat pe deplin. Restaurantul este amplasat chiar in inima complexului, faceam mai putin de un minut din camera pana pe terasa restaurantului. Muzica ambientala de la restaurant era si ea potrivita locului si am mancat acolo cele mai bune preparate din peste..iar eu nu sunt un fan al pestelui.:) Tot complexul este construit in atmosfera minunata a Deltei si serviciile au fost ireprosabile. Sotul meu a mai fost in Delta la pescuit si imi spunea ca la Sfantu i-a placut cel mai mult. Cat despre tantari si tauni, m-am speriat degeaba. Pe zi nu era niciunul iar seara am folosit un spray de tantari si ne-am intors fara nicio muscatura. Deja ne-am planuit urmatoarea vacanta acolo in luna septembrie, zicea sotul ca atunci e cea mai potrivita perioada de pescuit. Abia astept! :D

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 17 Iun 2013, 17:36

Deja e vrajeala.......d-na Mirela....nu credeti?

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 17 Iun 2013, 17:46

:lol: :lol: :lol:

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 17 Iun 2013, 19:01

De curiozitate am intrat pe topicul asta...,cine isi doreste o escapada adevarata in delta nu apeleaza la genul asta de turism.Este bun pentru corporatisti.Sunt o gramada de pensiuni care ofera internet non stop(cel putin teoretic)si alte facilitati de care ma feresc la astfel de iesiri,nu asta caut.Deja sunt dezabonat de la subiect.Nu numai in delta se practica vanzare de "traditional".

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Iun 2013, 05:27

:lol: si s-a gandit doamna Mirela ca primul lucru de facut dupa ce s-or curatat tonele de peste prins e sa isi faca un cont rapid pe rapitori si sa bage un testimonial :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Iun 2013, 05:44

:lol: Tare faza..''.ca-n paradis..''
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns