pescuit delta dunarii green village

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Nemernic
veteran
veteran

Re: pescuit delta dunarii green village

Mesaj de Nemernic » 18 Iun 2013, 09:30

Tanti Mirela....mai ca v-ati muta acolo....

Da' pestele ?!!? pestele mai sughita ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 18 Iun 2013, 12:29

Doamna Mirela, cu tot respectul, dar nu aveti niste poze!!
Ar fii foarte interesant, nu credeti?? :|

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 18 Iun 2013, 15:35

jhonny scrie:Doamna Mirela, cu tot respectul, dar nu aveti niste poze!!
Ar fii foarte interesant, nu credeti?? :|

Topless eventual pozele ,de conditiile de acolo ne-am prins cum sta treaba. :wink:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 19 Iun 2013, 09:27

Doamna Mirela sinteti o femeie deosebita daca ati avut rabdare sa mergeti in Delta cu sotul,sa-si satisfaca pasiunea pentru pescuit,in loc sa mergeti pe o plaja cu nisip fin,cu bauturi reci si umbrelute.As fi recunoscator daca mi-ati spune cum sa-mi conving sotia sa mergem in Delta macar 4-5 zile,am si o barcuta sa ne plimbam ,nu as depinde de transportul localnicilor,cred ca i-ar placea in final.Sau poate facem un concediu impreuna,ca tot v-ar face placere sa reveniti la anul,de ce sa asteptati atit? Puneti niste poze,poate mai vor si altii :elkgrin:

emi
senior
senior

Mesaj de emi » 19 Iun 2013, 21:32

De ce nu-l lasati in pace pe Dna Mirela? Chiar nu inteleg...Cine vrea merge acolo, cine nu, nu... :D

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 23 Iun 2013, 13:07

Am fost si eu la Green cu cativa ani in urma. Conditiile de cazare erau foarte bune ,curatenie ireprosabila dar nu au televizor in camere. Pentru cine vrea Tv in delta, au un studio cu o plasma cat peretele. Despre pescuit in zona, oferta e destul de subtire. Daca se doreste pescuit pe canalele adiacente, nu e neaparat nevoie sa te cazezi acolo, sunt destule pensiuni sau localnici care te primesc la preturi decente.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

sonyscorpion
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de sonyscorpion » 14 Aug 2013, 01:30

Cristi Y scrie:Va salut baieti

Eu sunt un mare amator de delta si pot spune ca o cunosc destul de bine dar zona mea preferata este partea de nord respectiv zona dintre bratul Sulina si Chilia . Anul trecut am fost in Sf. Gheorghe la green village dar am ramas cu un gust cam amar . Camere ostile , mobilier de metal , gresie pe jos , nu exista televizoare ( tinand cont de clasarea pensiunii ) si in cateva randuri dupa ora 23 am ramas fara curent. Restaurantul complexului era cam la jumatate de km de gruparea de vile in care eram cazati si noaptea cand ne intorceam la camera orbecaiam pe un dig intre doua canale printre gropi si balegi . La plaja era imposibil de stat din cauza taunilor , zona este recunoscuta pt tauni !!!!!

Dupa 3 zile am renuntat la locatie si ne-am mutat la Sulina unde am fost deosebit de multumiti de tot ceea ce am gasit

De preturile de la Sf. Gheorghe nu pot sa zic decat un singur calificatv - japca !!!!!

Sugestia mea este sa luati in calcul si Sulina unde gasiti foarte multe oferte si alternative in ceea ce priveste pescuitul si deopotriva plaja

Vacanta placuta si fire intinse !
Merg si eu in delta poimaine sa stau 3 zile sa prind ziua mea acolo. Ma duc la Mahmudia - Hotel Mon Jardin.
Vreau sa dau o noapte din fata hotelului de la mal si o zi cu barca. Mi-am luat de toate cu mine, intrebarea este, de la mal la ce sa dau, ce se ia in zona, somn, crap, etc? Rog ajutor si sugestii daca aveti timp pentru un incepator.

Scrie răspuns