Pescuit de scrumbie la taparina cu muste artificiale
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit de scrumbie la taparina cu muste artificiale
Va salut.Numele meu este GABI si anul acesta este al patrulea an in care vreau sa incerc scrumbia sa vad ce muste artificiale mai prefera .In primul an am pescuit la CETATE -DOLJ si nu stiam ce muste sa folosesc pe taparina si am pus unele ca pentru clean si pastrav si primele scrumbii eu le-am luat,doua odata.Anul trecut am schimbat modelele dar am mai folosit si unul de acum doi ani cu foarte bune rezultate.Anul acesta vreau sa merg pe urcare la TULCEA fiindca am o informatie de la un pescar care merge de 7 ani la rind si perioada este cu 1 saptamina inainte de PASTI.Asta ar veni pe 7 aprilie,dar facind o socoteala este putin dupa sfirsitul lui martie si cred ca este acolo mult mai devreme cum ar fi 15 martie ca nu vine pe 7 aprilie si se duce omu si ia 150 kg cum se lauda.Concluzia este urmatoarea ,mai sint vreo 3 saptamini si putem incerca daca ne ajuta si timpul.
MODERAT (Reclama)
MODERAT (Reclama)
Re: Pescuit de scrumbie la taparina cu muste artificiale
Don moderator, numerge cumva sa i dati ban pe aceasta sectiune individului acesta? 

Hell, dupa cum probabil ai observat, doua dintre cele 3 mesaje ale lui Gabyfly le-am moderat inca de aseara, cand au aparut. Al treilea l-am vazut abia acum, de fapt chiar el mi-a scris si m-a rugat sa corectez dupa ce a inteles ca reclama nu e binevenita.
Sper ca esti multumit si pe viitor poate manifesti putin mai multa intelegere fata de un user nou al forumului.
Multumesc,
Mihai
Sper ca esti multumit si pe viitor poate manifesti putin mai multa intelegere fata de un user nou al forumului.
Multumesc,
Mihai
Domnule moderator Mihai
Va multumesc pentru timpul dvs. acordat cereri mele.
Consider ca acest user nu are nimic in comun cu stilul nostru de pescuit.
Daca asemenea valori alegeti sa promovati, mai bine ma retrag.
O zi buna si toate cele bune
Cu respect Hell
Va multumesc pentru timpul dvs. acordat cereri mele.
Consider ca acest user nu are nimic in comun cu stilul nostru de pescuit.
Daca asemenea valori alegeti sa promovati, mai bine ma retrag.
O zi buna si toate cele bune
Cu respect Hell
Eu nu promovez pe nimeni. Ca moderator, incerc doar sa aplic regulamentul. Gabyfly mi-a scris, si-a cerut scuze pentru ca si-a facut reclama site-ului propriu, a promis ca nu se va mai intampla. Problema regulamentara e incheiata. Ce fel de om este nu stiu, nu-l cunosc, nici nu am intrat la el pe site. Daca mai gasesti ceva neregulamentar in mesajele lui actuale te rog sa imi spui.
Cum am mentionat mai sus, ma retrag de pe topicul de FF de pe acest forum.
O zi buna
O zi buna

hai ma, ca o sa fie distractiv de acum cu Gabi aci, printre noi

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Zau daca inteleg motivele. Dat fiind ca nici nu vrei sa imi explici, nu cred ca voi putea sa schimb ceva in bine. Sincer, speram sa ai o actiune mai constructiva.Hell scrie:Cum am mentionat mai sus, ma retrag de pe topicul de FF de pe acest forum.
O zi buna
MuskMd, nu te astepta la scandal si can-can pe aici. Dupa cum vezi, Gabyfly n-a mai scris.
Avand in vedere ca sunteti concurent in competitile de FF din Romania, vi se pare un stil sportiv pescuitul cu buldo?
Deja discutia deviaza de la subiectul topicului, dar voi raspunde totusi si daca vei considera necesare completari voi face un split la subiect.
Asadar, in primul rand ar trebui sa vedem ce intelegem prin sportivitate.
Daca te referi la ideea de sport si competitie, atunci, pescuitul la buldo nu isi are locul. Asa spun regulamentele competitiilor si sunt de acord cu ele.
Daca te referi la ideea de sportivitate in sensul de fair-play, atunci cred ca pescuitul la buldo cu una sau doua muste este in regula.
La fel, daca ma gandesc la pescuitul recreativ, n-am nimic a-i reprosa unui pescar care foloseste buldo si una sau doua muste artificiale. Evident, daca-l intalnesc, voi incerca sa-i explic cum pescuiesc eu si de ce cred ca merita sa schimbe stilul, de ce pescuitul cu scule de musca "clasice" este mai frumos si mai atractiv.
Asadar, in primul rand ar trebui sa vedem ce intelegem prin sportivitate.
Daca te referi la ideea de sport si competitie, atunci, pescuitul la buldo nu isi are locul. Asa spun regulamentele competitiilor si sunt de acord cu ele.
Daca te referi la ideea de sportivitate in sensul de fair-play, atunci cred ca pescuitul la buldo cu una sau doua muste este in regula.
La fel, daca ma gandesc la pescuitul recreativ, n-am nimic a-i reprosa unui pescar care foloseste buldo si una sau doua muste artificiale. Evident, daca-l intalnesc, voi incerca sa-i explic cum pescuiesc eu si de ce cred ca merita sa schimbe stilul, de ce pescuitul cu scule de musca "clasice" este mai frumos si mai atractiv.