Pescuit bucuresti lacul tei - plumbuita, somn American
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit bucuresti lacul tei - plumbuita, somn American
Sal tuturor!
Maine dimineata ma duc la pescuit pe lacul tei sau plumbuita (nu stiu inca exact cum se numeste). Specia vizata este somnul American, despre care cineva mi-a spus ca ma pot distra cu el.
Acum.. Eu am 2 lansete, ambele de spininng, 1.80 si 2.13m, vreau sa va intreb cu ce anume sa incerc somnul? Din ce am vazut pe net se recomanda fie arc momitor cu mamaliga si carnati pe carlig fie linguri Mari si grele.
Voi ce recomandati? Cum sa procedez?
Multumesc
Maine dimineata ma duc la pescuit pe lacul tei sau plumbuita (nu stiu inca exact cum se numeste). Specia vizata este somnul American, despre care cineva mi-a spus ca ma pot distra cu el.
Acum.. Eu am 2 lansete, ambele de spininng, 1.80 si 2.13m, vreau sa va intreb cu ce anume sa incerc somnul? Din ce am vazut pe net se recomanda fie arc momitor cu mamaliga si carnati pe carlig fie linguri Mari si grele.
Voi ce recomandati? Cum sa procedez?
Multumesc
-
- veteran
-
- veteran
Nu cred ca e bine sa tragi concluzii pripite: mai mergi de 2-3 ori si abia dupa aia poti sa vezi clar ce si cum. Conteaza cred si in ce zona a lacului ai fost. Somoteiu iankeu nu poate fi eradicat de nici un braconier, am auzit ca rezista zile intregi si in malul umed, dupa ce e secat un lac.clptl scrie:am pescuit cu 2 bete, la rama, cu 2 carlige pe fir. eu n-am prins decat 2 bucati, nu mai mari de-o palma. se pare ca s-a terminat somoteiu...
- danielcocea
- veteran
somoteiu asta ...bine zis....este foarte rezistent si nu s-a terminat deloc.....ceea ce sincer nu e bine....mai bine nu era ....Fario_nebunu scrie:Nu cred ca e bine sa tragi concluzii pripite: mai mergi de 2-3 ori si abia dupa aia poti sa vezi clar ce si cum. Conteaza cred si in ce zona a lacului ai fost. Somoteiu iankeu nu poate fi eradicat de nici un braconier, am auzit ca rezista zile intregi si in malul umed, dupa ce e secat un lac.clptl scrie:am pescuit cu 2 bete, la rama, cu 2 carlige pe fir. eu n-am prins decat 2 bucati, nu mai mari de-o palma. se pare ca s-a terminat somoteiu...

- danielcocea
- veteran