Asa e! Te gandesti ce ghinion am avut noi astia din Romania cu "importurile" de peste viou din USA. Pestii "invadatori" de gen regina baltii, somn pitic au ajuns la noi in versiunea cea mai mica. In America soretele ajunge la peste 500 grame si somnul pitic la 2-3 kile (eu asa stiu), pe cand la noi daca ajung la o palma... Iar pastravul curcubeu in loc sa il luam dinrect din State l-am cumparat din Austria si Cehia si e atat de degenerat sa nu se reproduce singur sau ff rar. Daca luam din US acum erau pline raurile si lacurile de el si se multiplica natural!danielcocea scrie:somotei "obosit" ...niciodata ...acest peste mananca neobosit si toaca tot ce e mai bun.....tali scrie:unde ai prins tu fratele meu decat doua bucati ca yo la zece din lipsa de bere si rame am plecat de pe balta adunand in total cam 5-6kg de somotei obosit.
Pescuit bucuresti lacul tei - plumbuita, somn American
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Pescuit bucuresti lacul tei - plumbuita, somn American
Salut. E frumos lacul pentru distractie cu somni pitici si carasi. Am prins in week end si vreo 2 carasei. Cred ca merg si maine. Folosesc rama, viermus, paine si mamaliga. merge cu de toate. Fir intins!!!!!