ultima interventie in probleme de arta si dupa asta - las pe altii:
1. Nu e buna ideea lui Oprea. Oprea, treci la poezii imediat!
Cum dracu sa vinzi picturi la studenti? Mai ales cu colegele lor goale!

N-aveti minte? Pai cat vrei tu pe o pictura? 3 milioane? Pai cu 3 miloane in buzunar o vede el pe colega aia a lui goala live, si-i mai raman si bani de o undita.
2. La treaba cu dealerii, cam nu prea ai ce face. Tre sa te faci frate cu dreacu pana treci puntea. Picteaza tu si lasa-i pe ei sa semneze. Banii? Va intelegeti voi! Important e sa fii in carti! Da' inregistreaza convorbirea, la o adica sa-l poti da in gat pe farseur!
Frate, treaba asta cu "pestele" urban (a se citi: protectorul) functioneaza in orice domeniu.
Parca S.Dali ajunsese sa vanda panze goale pe care doar se iscalise cu niste sume fabuloase. Se vindeau numai pt ca erau semnate de el! Si, intr-adevar multe dintre ele mai aveau cate o tzatza .... cate o buca ... in restul ele existau dar nu le vedeau profanii.
Sper ca in cateva din astea sa-si fi investit Bombonel averea.
S-ajung la batranete cu 2 falsuri d'astea si 3 curci plouate la Cornu. Ptiu!
3. Idee de afaceri: gaseste niste neveste de bazati si fa-le frate niste portrete, dar d'alea mari, cu rame de aur, pentru pus in livingul ala de 150 de mp. Cat mai urata femeia, cu atat mai bine. E clar ca nu nu poate afisa poze, si atunci ce-i ramane - un portret pictat. Ai titamai carma si vrei un nasuc frumos? Oooooh, contravine principiilor mele artistice, dar, cu fo 3-400 de para, poate gasim o cale.
Dupa aia, vine la tine si meseriasu'. Zice "am si io o ruda mai saraca (a se citi amanta). Sa-i faci si ei un portret d'asta, ca tare mi-ar place sa-l am la mine in birou. Dar daca intreaba nevasta cine-i modelu', zici ca era o colega de-a ta, io n-o cunosc! Hai, ia cat vrei si tine-ti gura! Acu cu modelu' tanar despuiat in atelier, te descurci tu!
Incearca si tu pe la Iacubov, pe la Sechelariu. Dar repede, sa-i mai prinzi!