PESCATORIAL ART by legio1083

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 16 Feb 2005, 12:13

Legio iti dau o :idea: Picteaza niste nuduri cu studentele din faculta de la tine. Apoi il tragi deoparte pe cate un student din anii mai mici si il intrebi daca nu ar dori un nud cu cutare. Vezi si tu care de care e interesat. O sa vinzi sigur :D Apoi defapt dute si tu pe la alte facultati ca acolo sigur merge. Apoi prin diverse institutii. Urmareste privirea masculului sa vezi ce pretentii are - si baga. :D :wink:

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 16 Feb 2005, 12:42

Dragu' meu, la cat creier au unii politzai de pe aici, nu m-as mira sa ma acuze de proenetism pt o chestie ca asta...
Da-i interesanta ideea! :twisted:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 16 Feb 2005, 16:32

ultima interventie in probleme de arta si dupa asta - las pe altii:

1. Nu e buna ideea lui Oprea. Oprea, treci la poezii imediat!
Cum dracu sa vinzi picturi la studenti? Mai ales cu colegele lor goale! :shock: N-aveti minte? Pai cat vrei tu pe o pictura? 3 milioane? Pai cu 3 miloane in buzunar o vede el pe colega aia a lui goala live, si-i mai raman si bani de o undita. :D

2. La treaba cu dealerii, cam nu prea ai ce face. Tre sa te faci frate cu dreacu pana treci puntea. Picteaza tu si lasa-i pe ei sa semneze. Banii? Va intelegeti voi! Important e sa fii in carti! Da' inregistreaza convorbirea, la o adica sa-l poti da in gat pe farseur!
Frate, treaba asta cu "pestele" urban (a se citi: protectorul) functioneaza in orice domeniu.

Parca S.Dali ajunsese sa vanda panze goale pe care doar se iscalise cu niste sume fabuloase. Se vindeau numai pt ca erau semnate de el! Si, intr-adevar multe dintre ele mai aveau cate o tzatza .... cate o buca ... in restul ele existau dar nu le vedeau profanii. :lol:

Sper ca in cateva din astea sa-si fi investit Bombonel averea. :twisted:
S-ajung la batranete cu 2 falsuri d'astea si 3 curci plouate la Cornu. Ptiu!

3. Idee de afaceri: gaseste niste neveste de bazati si fa-le frate niste portrete, dar d'alea mari, cu rame de aur, pentru pus in livingul ala de 150 de mp. Cat mai urata femeia, cu atat mai bine. E clar ca nu nu poate afisa poze, si atunci ce-i ramane - un portret pictat. Ai titamai carma si vrei un nasuc frumos? Oooooh, contravine principiilor mele artistice, dar, cu fo 3-400 de para, poate gasim o cale. :idea:
Dupa aia, vine la tine si meseriasu'. Zice "am si io o ruda mai saraca (a se citi amanta). Sa-i faci si ei un portret d'asta, ca tare mi-ar place sa-l am la mine in birou. Dar daca intreaba nevasta cine-i modelu', zici ca era o colega de-a ta, io n-o cunosc! Hai, ia cat vrei si tine-ti gura! Acu cu modelu' tanar despuiat in atelier, te descurci tu! :D

Incearca si tu pe la Iacubov, pe la Sechelariu. Dar repede, sa-i mai prinzi! :lol:
near the beer

dan V
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan V » 21 Feb 2005, 11:19

:lol: Salut bune lucrarile un sfat... de la un nepriceput in arta :lol: CRESCENDO VIDES!

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 22 Feb 2005, 16:26

Buna ideea asta cu fumeile!
Multzam!

8)
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 22 Feb 2005, 20:10

Cred ca te-ai pricopsit cu niscava sfaturi "prietenesti" si cred ca ti-ai facut deja un plan . Nu mai ramane decat un ultim sfat sa devii celebru : poti sa mori :lol: (Domne fereste :( ) iar lucrarile tale se vor vinde ca painea calda , cel putin pe rapitori.ro. Parca vad cativa prieteni de aici : "Bai si ce sfat prietenesc si binevenit , eu l-am facut celebru " :lol: :lol: .
Ultima oară modificat 23 Feb 2005, 15:03 de către Gyorg, modificat 1 dată în total.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Feb 2005, 11:35

Mult iubitul si preastimatul si chiar aproape celebrul si cunoscutul VanGoch a vandut NU tablouri in timpul vietii... La cateva sute de ani de la moartea sa banca nationala a Japoniei a achizitionat colectia sa de tablouri pt a fi scutita de impozite pe cativa ani... investitie in arta :roll: Plata s-a facut in Dolari si suma a avut 9 sau chiar 10 cifre!!!

Da' eu traiesc acu' si chiar n-am degand sa profite altii de pe urma muncii mele! :twisted:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 23 Feb 2005, 19:55

preastimatul = preaEstimatul? :D

Frate, daca vezi ca nu merge si nu merge .... taie-ti si tu o ureche.

Dar mai la vara , sa nu-ti fie frig!
near the beer

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 25 Feb 2005, 11:12

mai legio tata, du-te si tu la un restaurant mai cu "staif" din iasi si baga o propunere: le decorezi sala pt o luna-doua moca, si ti-ai organizat si expozitie, apoi mai vezi, daca intreaba cineva d elcurari le spui si pretul daca nu ... incerci in alt restaurant

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 25 Feb 2005, 11:31

Ftare Iliuta, ai tu dreptate in felul tau. Da' nu-i asa de simplu! In chestii de astea e un pic mai altfel, ca m-am gandit si eu la treaba asta... da n-a mers. Am incercat pe la rest hotelurilor bezete din Iasi... Aia vor ori Grigoresti, ori Pollock-csi, ori vor reclame la Coca Cola si tigari... Am facu-o pana la un punct cu pizzeriile da' toti stau cu nasul in aluat si cu ochii dupa nota de plata.
Acuma vreau sa incerc altceva. Expunere in mag de pescuit. Tinta nr 1 : BUCALE!!!
Am cava planuri si cateva sforicele de tras si poate------------<*)))>< :twisted:

Ia mai spune-mi si mie inca una... Mai primesti tu cateva desene pe mag-on-line? Si poate le mai facem si o reducere la alea vechi , nu de alta da- ni vreau sa la prinda noua glaciatiune tot pe stoc!

Stress in fire tutulor! :wink:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Scrie răspuns