PESCATORIAL ART by legio1083

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 10 Feb 2005, 17:18

Legio:

Nu sunt un critic de arta ... dar din ceea ce am vazut ... culoarea ... este unul din motivele ca nu vinzi. Cred ca tu faci prea mutle arta .... la o categorie de oameni care nu sunt interesati ... chiar de arta.

Da-mi o adresa de e-mail sa-ti trimit ceva ... o acoarela care vinde cel putin aici. :)

Ceva mai comercial. ;)

Apropo ... sunt sigur ca secvente de pescuit la cu musca artificiala, pesti in cadrul lor "natal" ... te vei adresa unui alt grup mai ... ahtiati si poate ca se ivesc si cei cu bani.

Cel putin aici acuarela vinde mai bine. Litografiile ... cred ca se numesc ... si ele ... copii dupa acuarele. ;) ... nu sunt in bransa dar i-mi dau cu parerea.
Da-mi un MP ... si mai vorbim. Poate pot sa-ti fac si o propunere concreta. ;)
Fir intins!
Borealis F

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 11 Feb 2005, 14:47

legio1083@yahoo.com

Am incercat si cum zici tu... comercial. Mai am si alte poze, colorate, dragutele, numa' bune de pus in sufragerie! Numa' eu stiu cat am strans din dinti ca sa fac un asemenea comprimis! da' parca mai trebuie si ceva acolo la pusculita!
Nu?
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 11 Feb 2005, 15:00

legio, sunt picturi care te reprezinta si pana la o consacrare finala picturi ce te ajuta sa te reprezinte celelalte :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 11 Feb 2005, 15:07

Ok!
Eu incerc sa fac urmatoarea chestiune... Fac catefa lucrari la limita kitchului ca sa fac rost de bani. Cu banii aia imi iau materiale pt expo. In Expoxitia aia personala fac arta si nimic altceva pt ca aia e viitoarea mea eticheta!
Daca raman la nivelul "apa aerul si fraierul" nu mai apuc eu veci BMW din pictura! E ca si cum ar trebui sa dau un chiolhan cu obleti prinsi la rotativa... Pe cand daca invat sa dau la Stiuca... :wink:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Feb 2005, 19:30

Incearca sa faci in asa fel incat sa para ca pestele din apa e viu,ex. ultima pictura.Curentul apei,plante ce se unduiesc in curent,etc. Ba chiar daca faci o pictura cu pastravi (la cererea lui adilucu),poti face cumva cu vedere de pe mal,cu pastravul cum sta in curent,vazut de sus,pe malul celalalt peisaj frumos de munte,etc. Si daca e vorba de bani pt BMW,cred ca mai bine vinzi peisaje decat pesti.Parerea mea :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 14 Feb 2005, 12:49

Parstravi, avati bibani... Dar arta! Sau , marog, cat mai aproape de arta adevarata... Daca ma amestec printre manieristi nu voi sfarsi altfel decat asemeni lor... 2 sapt de foame si o noapte de betie...
Daca-mi formez propril stil am sanse sa fie EU insumi cel recunoscut... Pecand altfel o sa trebuiasca sa ma multumesc doar cu firmituri...
Inca o data... Nu mor caii cand vor cainii! Sper...
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 14 Feb 2005, 14:01

frate Legio!

Ai cerut opinii, na-ti opinii!

In primul rand vreau sa spun ca nu am nici o inclinatie (cat de vaga) spre arta. Nu sant in stare nici macar sa asortez o camasa cu o cravata. Asta e! Se poate trai si asa!

Insa iubesc natura (si in special zonele umede din natura) :D Si viata subacvatica, etc...

Pe oriunde ma zabovit cu biroul, casa, masa, am tarat dupa mine si cate un acvariu (cam pe la 200-250 litri), o undita, o poza pe desktop. Dar atat.

Insa nici in ruptul capului n-o sa ma vezi cu un cap de stuka impaiat sau, doamne fereste, vreo carpeta cu lacul, barca, si muntii in departare.

Lucrarile tale sunt OK ...pentru tine. Pentru altii ..... incearca altceva! Nu zic ca e de bine sau de rau, dar incearca sa te impaci cu situatia!

Deocamdata, in tara noastra cine vrea sa scoata bani din pasiunea asta a noastra concesioneaza o balta, o populeaza cu chinezesc, ziua aduna taxe de la visatori si noaptea baga navodu! Ca sa faci bani din treburile accesorii (desi nu as categorisi aici portretul pestilor), or mai trece cativa ani. Pur si simplu nu sunt bani de asa ceva!

In consecinta, parerea mea: lasa pestii pentru pescuit si apuca-te de pictat ...femei! :D

No offence, esti tanar! Un nud poate as pune pe perete! :D
near the beer

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Feb 2005, 15:20

mah costica esti dus ... :D
vrei sa zici ca n-ai pe pereti acasa Rapirea din Serai? :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 14 Feb 2005, 15:33

Acasa poate n-o avea "Rapirea din Serai" dar la birou are sigur "Al 9-lea val" al lui Aiwazovski ... Don' Costica, sa spui si ce-ai la buda pe peretzi :twisted: :P

Scrie răspuns