Nu merge generalizat , am vazut englezi , francezi si cam de orice natie facand ravagii , insa romanii , bulgarii , moldovenii , ucrainienii , polonezii si altii de pe zona depasesc pe oricare , de departe !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Corect ! Insa cand ajunge un englez sau francez pe apa e "domn" dar cand aud ca vine un roman sau polonez .... uscaturi sunt peste tot, pacat ca pe NOI "doar" prin ei ne cunosc ....SF scrie:Aia cu japca in Italia au useru "crestinihelp"![]()
![]()
Nu merge generalizat , am vazut englezi , francezi si cam de orice natie facand ravagii , insa romanii , bulgarii , moldovenii , ucrainienii , polonezii si altii de pe zona depasesc pe oricare , de departe !
da adi ... asa este, dar ma suporta persoanele pe care le cunosc nu cei care ma mai intreaba pe maulul apei daca am prins ceva, nu cei care ma aud vorbind pe strada si cand aud ca nu am accent ca al lor se tireaza din loc cat de repede pot ...adiwolf scrie: nu ai dreptate.
tu esti un strain in tara lor si cu toate astea te suporta.
de ce??
oare nu fiindca ai dat dovada de seriozitate?? de bun simt?? de buna credinta, etc???
toti cei care generalizeaza, gresesc cu desavarsire.
oamenii trebuiesc judecati ca individualitati