Pescari "sportivi"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
http://www.youtube.com/watch?v=_KrX5uhT ... ideo_title
aceeasi actori, actrite si tinere talente (astea nebenevol asista)!
ganditi-va ca multi ca ei, isi castiga "cu sudoare' painea, dupa ce au invatat la scoala romaneasca de arte, o tehnica gandia dupa revolutie in amanunt...
sa-i chis in freza de oligofreni mosteniti!
...cum nu vi tu Tepes doamne...
au si tehnica:una filmeaza, alta asteapta sa iasa pestele, unul lanseaza si "danseaza varga" si recuperatorul cantareste dupa ochi , atita pestele cat si ce este in sac...
Intrebare:...ce vrei sa te faci cand o sa fi mare?...ca tati...!
aceeasi actori, actrite si tinere talente (astea nebenevol asista)!

ganditi-va ca multi ca ei, isi castiga "cu sudoare' painea, dupa ce au invatat la scoala romaneasca de arte, o tehnica gandia dupa revolutie in amanunt...
sa-i chis in freza de oligofreni mosteniti!

...cum nu vi tu Tepes doamne...
au si tehnica:una filmeaza, alta asteapta sa iasa pestele, unul lanseaza si "danseaza varga" si recuperatorul cantareste dupa ochi , atita pestele cat si ce este in sac...
Intrebare:...ce vrei sa te faci cand o sa fi mare?...ca tati...!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
nu ai dreptate.d4md3od scrie:da, acum am vazut si eu comentariile ...![]()
astia suntem ... le dau dreptate tuturor strainilor ca nu ne suporta ... au toate motivele, probabil ca si eu as fi la fel in locul lor ... puneti-va si voi in pielea lor si vedeti daca v-ati suporta ... eu nu ...
tu esti un strain in tara lor si cu toate astea te suporta.
de ce??
oare nu fiindca ai dat dovada de seriozitate?? de bun simt?? de buna credinta, etc???
toti cei care generalizeaza, gresesc cu desavarsire.
oamenii trebuiesc judecati ca individualitati
absolutadiwolf scrie:nu ai dreptate.d4md3od scrie:da, acum am vazut si eu comentariile ...![]()
astia suntem ... le dau dreptate tuturor strainilor ca nu ne suporta ... au toate motivele, probabil ca si eu as fi la fel in locul lor ... puneti-va si voi in pielea lor si vedeti daca v-ati suporta ... eu nu ...
tu esti un strain in tara lor si cu toate astea te suporta.
de ce??
oare nu fiindca ai dat dovada de seriozitate?? de bun simt?? de buna credinta, etc???
toti cei care generalizeaza, gresesc cu desavarsire.
oamenii trebuiesc judecati ca individualitati
ura, ura. cum sa nu dai si tu cu ancora dupa el, sa il tragi de sale pe malul baltii?
una peste alta mi se pare mai infiorator faptul ca ala mic se juca singur si linistit la buza apei, iar in plus de asta ta-so sau cine draq e, era cat pe aci sa ii infiga o ancora in nas.
sa nu mai mentionez faptul ca se chinuie sa vorbeasca in italiana, iar cand nu sunt atenti mai scapa cate una in romaneste. parca le-ar fi rusine de unde vin, cand de fapt noua ne e rusine cu ei.
una peste alta mi se pare mai infiorator faptul ca ala mic se juca singur si linistit la buza apei, iar in plus de asta ta-so sau cine draq e, era cat pe aci sa ii infiga o ancora in nas.
sa nu mai mentionez faptul ca se chinuie sa vorbeasca in italiana, iar cand nu sunt atenti mai scapa cate una in romaneste. parca le-ar fi rusine de unde vin, cand de fapt noua ne e rusine cu ei.
Din pacate astfel de "sportivi" sunt peste tot
si in majoritatea locurilor de pescuit cand aud de romani de romania deja ... Nu e corect sa generalizam, dar se intimpla din pacate si nu e de mirare...
Tocmai am aflat despre un grup de spinningari de la noi din RO care pescuind la somn in Italia tot ce au prins in loc sa elibereze, au transat in barca, iar resturile au aruncat in apa si carnea au ascuns in saci de plastic lestati si ascunsi sub barca iar ceilalti o asteptau cu masina la debarcader ...

Tocmai am aflat despre un grup de spinningari de la noi din RO care pescuind la somn in Italia tot ce au prins in loc sa elibereze, au transat in barca, iar resturile au aruncat in apa si carnea au ascuns in saci de plastic lestati si ascunsi sub barca iar ceilalti o asteptau cu masina la debarcader ...

http://www.youtube.com/watch?v=TL7AkspFwh0
...inteleg ca nu serveste "momeli", dar nici chiar asa...
...inteleg ca nu serveste "momeli", dar nici chiar asa...