hai pa ca bati campi in continuare!tito scrie:E tot din ala ,sub dimensiunile legale...stiu ca tie ala-ti place! Ia baga niste poze la galerie, inainte si dupa ce-l scoti de la cuptor. Macar sa vad daca ai invatat sa gatesi...ca la pescuit vad ca esti in regres, din moment ce cumperi peste.Rapala Man scrie:nu, da stai linistit ca am cumparat pastravtito scrie:La multi ani...Rap! Vezi ca azi se mananca peste...ti-a mai ramas ceva din stiucile alea?
Pescari din Ludus?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
Rapala worlds favorite fishing lure
Bat campii Rap ca e iarna si nu-mi place la copca ca se prind doar pestisori din aia care-ti plac tie, astept primavara sa bat iar malul apelor.
Si daca tot m-am plictisit m-am uitat la tine in galerie dupa pastravii aia de care vorbeai. Nu i-am gasit, dar daca tot am trecut pe acolo, am lasat niste comentarii si ti-am crescut rating-ul la poza aia cu marlita de pe farfurie.
Si pentru tine mi-am incalcat cuvantul. Am postat la galerie doua poze, una ca sa vezi si tu cum arata un pastrav si a doua ca sa vezi de la ce dimensiune pestii pe care-i bagi tu la cuptor se numesc STIUCI.
Si daca tot m-am plictisit m-am uitat la tine in galerie dupa pastravii aia de care vorbeai. Nu i-am gasit, dar daca tot am trecut pe acolo, am lasat niste comentarii si ti-am crescut rating-ul la poza aia cu marlita de pe farfurie.
Si pentru tine mi-am incalcat cuvantul. Am postat la galerie doua poze, una ca sa vezi si tu cum arata un pastrav si a doua ca sa vezi de la ce dimensiune pestii pe care-i bagi tu la cuptor se numesc STIUCI.