Pescari din Ludus?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 29 Dec 2010, 22:13

Razvan V. scrie:Vroiam sa vad daca ii ce pescar impatimit pe aici vecin cu mine sa mai intreb cate ceva, nu de altceva :)))
tu nu iti face griji, ca lumea a inteles ce voiai sa zici!
da la cum ai scris :oops: ai ceruto, oricum baietii :lol: sunt de treaba :wink:
Rapala worlds favorite fishing lure

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 29 Dec 2010, 22:25

Stiu ca is de treaba. Ce sa fac am muscat-o :))

luci_t
veteran
veteran

Re: Baiat de la Ludus

Mesaj de luci_t » 30 Dec 2010, 20:41

Razvan V. scrie:Este pe aici vreun baiat de la Ludus?
din jud mures sunt, dar ii intereseaza pescuitu :lol:
PS glumeam
pps ai rabdare ca o sa apara si din zona ta. Pana atunci intreaba cu incredere. Si daca "rasfoiesti" forumu dai de multe chestii care ti-ar putea fi de folos :wink:

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 30 Dec 2010, 22:38

Am citit deja multe chestii interesante numa trebe sa mai asptept putin sa le pun in practica

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Dec 2010, 23:01

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Ian 2011, 13:57

Razvan V. scrie:Vroiam sa vad daca ii ce pescar impatimit pe aici vecin cu mine sa mai intreb cate ceva, nu de altceva :)))
Pai nu ai stiut cum sa pui problema. Trebuia sa scrii "am prins o stiuca de 12 kg ,in locul X (aici bagai un loc cat mai apropiat de zona care te intereseaza)" .In acest fel rezolvai problema. E "un baiat" pe aici isi spune Rapala_man, nu e foarte departe de tine, e ideal sa il ai prin preajma, iti pozeaza pestii, cred ca intre timp a invatat sa si gateasca pestele. Plus ca poate faci un pustiu de bine si il inveti si pe el sa pescuiasca pesti peste limita legala. Trimite-i un Pm...e un "baiat" bun.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 01 Ian 2011, 14:01

tito scrie:
Pai nu ai stiut cum sa pui problema. Trebuia sa scrii "am prins o stiuca de 12 kg ,in locul X (aici bagai un loc cat mai apropiat de zona care te intereseaza)" .In acest fel rezolvai problema. E "un baiat" pe aici isi spune Rapala_man, nu e foarte departe de tine, e ideal sa il ai prin preajma, iti pozeaza pestii, cred ca intre timp a invatat sa si gateasca pestele. Plus ca poate faci un pustiu de bine si il inveti si pe el sa pescuiasca pesti peste limita legala. Trimite-i un Pm...e un "baiat" bun.
si eu care credeam ca esti vindecat, da tu nu te lasi !
:lol: :lol: :lol: of of

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Ian 2011, 14:13

La multi ani...Rap! Vezi ca azi se mananca peste...ti-a mai ramas ceva din stiucile alea? :lol:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 01 Ian 2011, 14:34

tito scrie:La multi ani...Rap! Vezi ca azi se mananca peste...ti-a mai ramas ceva din stiucile alea? :lol:
nu, da stai linistit ca am cumparat pastrav :wink:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Ian 2011, 21:58

Rapala Man scrie:
tito scrie:La multi ani...Rap! Vezi ca azi se mananca peste...ti-a mai ramas ceva din stiucile alea? :lol:
nu, da stai linistit ca am cumparat pastrav :wink:
E tot din ala ,sub dimensiunile legale...stiu ca tie ala-ti place! Ia baga niste poze la galerie, inainte si dupa ce-l scoti de la cuptor. Macar sa vad daca ai invatat sa gatesi...ca la pescuit vad ca esti in regres, din moment ce cumperi peste. :oops:

Scrie răspuns