tu nu iti face griji, ca lumea a inteles ce voiai sa zici!Razvan V. scrie:Vroiam sa vad daca ii ce pescar impatimit pe aici vecin cu mine sa mai intreb cate ceva, nu de altceva))
da la cum ai scris

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
din jud mures sunt, dar ii intereseaza pescuituRazvan V. scrie:Este pe aici vreun baiat de la Ludus?
Pai nu ai stiut cum sa pui problema. Trebuia sa scrii "am prins o stiuca de 12 kg ,in locul X (aici bagai un loc cat mai apropiat de zona care te intereseaza)" .In acest fel rezolvai problema. E "un baiat" pe aici isi spune Rapala_man, nu e foarte departe de tine, e ideal sa il ai prin preajma, iti pozeaza pestii, cred ca intre timp a invatat sa si gateasca pestele. Plus ca poate faci un pustiu de bine si il inveti si pe el sa pescuiasca pesti peste limita legala. Trimite-i un Pm...e un "baiat" bun.Razvan V. scrie:Vroiam sa vad daca ii ce pescar impatimit pe aici vecin cu mine sa mai intreb cate ceva, nu de altceva))
si eu care credeam ca esti vindecat, da tu nu te lasi !tito scrie:Pai nu ai stiut cum sa pui problema. Trebuia sa scrii "am prins o stiuca de 12 kg ,in locul X (aici bagai un loc cat mai apropiat de zona care te intereseaza)" .In acest fel rezolvai problema. E "un baiat" pe aici isi spune Rapala_man, nu e foarte departe de tine, e ideal sa il ai prin preajma, iti pozeaza pestii, cred ca intre timp a invatat sa si gateasca pestele. Plus ca poate faci un pustiu de bine si il inveti si pe el sa pescuiasca pesti peste limita legala. Trimite-i un Pm...e un "baiat" bun.Razvan V. scrie:Vroiam sa vad daca ii ce pescar impatimit pe aici vecin cu mine sa mai intreb cate ceva, nu de altceva))
E tot din ala ,sub dimensiunile legale...stiu ca tie ala-ti place! Ia baga niste poze la galerie, inainte si dupa ce-l scoti de la cuptor. Macar sa vad daca ai invatat sa gatesi...ca la pescuit vad ca esti in regres, din moment ce cumperi peste.Rapala Man scrie:nu, da stai linistit ca am cumparat pastravtito scrie:La multi ani...Rap! Vezi ca azi se mananca peste...ti-a mai ramas ceva din stiucile alea?