Pescar sau braconier?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 13 Apr 2008, 17:49

OvidiuRus scrie:nu calcati , impuscati cel mai sigur sau arsi pe rug ca e mai ecologic ,... :roll:
aia cu arsu nu cred ca este ecologic ca luam amenda de la mediu. :oops: :twisted:
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Apr 2008, 14:54

In 9 aprilie se poate pescui cu viu la stiuca in orice apa vrea muschii tai, apartinand asociatiei unde ai vizat permisul. E important sa stim bine si legea. Eu pescuiam mai departe sa vad, imi fac proces verbal? Puneau de un abuz si o eroare? Nici nu semnam procesul sa-l trimita la tribunal sa rada de ei. E clar! 15 feb - 26 mar interzis. Pe perioada prohibitiei (care incepe din 14 aprilie in toata Romania) numai cu artificiale. De unde au inventat data de 9?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 14 Apr 2008, 18:48

Nu mai trebuie sa va mire nimic :(
Eu am fost amenintat de un paznic de vanatoare citez aproximativ: "iti arat eu tie daca te prind la pescuit" Nici macar nu eram la pescuit :shock: , dar "d-l" amabil m-a avertizat din timp. i-am cerut nr de tel sa-l pot suna cand merg la peste si sa stie unde sunt, nu sa ma caute zile intregi pe balti. Ce nu stie sarmanul e ca am permis de pescuit si ca nu o sa-l vada decat daca e insotit de cineva care are drept de control (politist, jandarm) Daca vine singur o sa aiba ocazia sa faca o baita cu tot cu pusca din dotare, ca doar e umed pe malul apei si se aluneca usor

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2008, 21:12

Luci_T,
E f bine sa nu te lasi ameninat de un imbecil de paznic si daca poti sa il trimiti in apa primordiala de unde au venit stramosii lui (nu maimutzele ci mai inainte, amfibienii) ii faci chiar un bine! :lol: Il mai umanizezi...
Dar ai mare grija sa nu fie unul gen Radulescu care impusca oameni nevinovati pe malul apei doar ca i se nazare lui ca ii tulbura linistea ecosistemului! Asa ca fa rost si de o vesta antiglontz, nu stii cand e utila! :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Apr 2008, 08:00

nu sunt adeptul violentei dar cu unii nu se poate face nimic fara violenta
toata povestea cu paznicul se petrecea intr-un satuc de la tara. Respectivul paznic are impresia ca pescuiesc ilegal, ca alti prieteni ai lui de care m-am luat eu pe malul baltii. Pai avea unul o stiuca nu mai mare decat degetul, prinsa la rama. Si fiind deja moarta nu am putut sa o eliberez, dar a avut baiatu la dispozitie cateva minute sa-si adune sculele si sa plece fara nici un peste pe ziua respectiva ca i-am golit juvelnicul plin de pestisori in apa.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 15 Apr 2008, 09:10

Bravo, bine i-ai facut. Sa se invete minte! Eu i-as fi gaurit acel juvelnic sa nu il mai ppata folosi never ever!

Scrie răspuns