Permisul graniceresc? Abuz, mostenire sau normalitate?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 29 Feb 2008, 20:22

Scuze @taicanoe! Am fost plecat 10 zile, probleme de servici. Ma revansez!
Discutia incepe sa devina interesanta, @danr poti sa-mi spui ceva despre barca sau persoanele care au pescuit electric in zona Chirnogiului? Sau unde au pescuit mai precis?
Multumesc!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Mar 2008, 11:42

salut,

nu mai stiu exact km dar pot sa-ti spun ca eu cred ca era barca celor care bagau si plase pe acolo peste zi
nu am vazut foarte bine pentru ca era 3 dimineata si luna era cam "subtire"
dupa ce au bagat plase au urcat in sus inainte sa se insereze, si pe la 3 dimineata au coborat in curent, in liniste totala
la 10 m in fata barcii aveau o mica baliza luminoasa unde banuiesc ca era unul din fire
era singura lotca pescareasca pe care am vazut-o in zona
anul trecut am fost pe acolo de vreo 3 ori, am stat noaptea in barca, insa nu am vazut niciodata seara noaptea sau dimineata vreo barca a politiei de frontier trecand spre marginea sectorului, am senzatia ca sectorul oltenita este pana pe la georgescu, nu ?
spre deosebire de zona oltenita, la giurgiu intotdeauna am intalnit barca frontierei, patruleaza permanent zona gostinu - insula fara nume
de multe ori m-au surprins placut, se lasau in curent pe intuneric in liniste pe distante mari si apoi puneau farul pe tine sa vada ce faci
inclusiv toamna tarziu, octombrie-noiembrie, desi era frig si ploua, dupa ce ii serveam pe baieti cu un bors nu stateau mult cu noi la foc si plecau cu barca
nu stiu unde dar sper ca la datorie :)

asa cum am scris si in celalalt topic, anul asta am sa bat mai mult zona oltenita si presimt ca vom avea ce discuta :)

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 02 Mar 2008, 15:56

Nu, Georgescu (sau corect Vajietoarea) este tot la Chirnogi. Cei pe care i-ai vazut erau bulgari, ne-au facut mari probleme in trecut, ii scandalizasera si pe pescarii romani care nu erau chiar niste nevinovati. (cel putin astia cred ca erau, sper sa nu ma insel).
Daca vi in zona Oltenita-Manastirea anunta-ma sa stabilim o legatura. Chiar si in zona Chirnogiului.

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 29 Aug 2008, 16:23

Mai este valabila treaba cu " Permisul de granita" ??? Daca ma duc pe bratzul Chilia trebuie PG?

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 15 Sep 2008, 20:18

Te prezinti la I.J.P.F. TULCEA cu permisul de pescuit si iti vor da un aviz pentru pescuit sportiv.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 16 Sep 2008, 06:32

Multumesc pentru rapuns Csaa . La fix a picat raspunsul: maine plec . :lol:

Scrie răspuns