Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
apsalba
- veteran

DidelPro scrie:Imi pare rau sa iti spun,dar d-l L.H-se pricepe mult mai mult la ciini si pisici decit la problemele noastre!Asa ca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Iar asta cu prestatia!?............o amabilitate,inainte de sampanie!
PS.............ne auzim in 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tu la ce te pricepi? Doar la pescuit? Esti pescar de meserie? Oare ca sa fi ministru trebuie sa faci scoala de ministru?
Inca odata vad ca nu ai cu cine sa stai de vorba pe acest forum. De acum incolo o sa aflati de la televizor ce se intampla. Mi-a parut bine de conversatie. Sper ca ce o sa aflati o sa va satisfaca, desi m-as mira.

-
aditoader
- utilizator constant

Fir intins!;-)
-
Ioan S.
- veteran

apsalba scrie:O sa ti se para curios, dar am niste membri care nu sunt pescari. Sunt doar admiratori ai pestilor. Ce i-o fi apucat sa intre in asociatia asta? Chiar credeti ca lumea incepe si se termina cu voi?
Si AJVPS-ul are membri care nu sunt pescari.

-
aditoader
- utilizator constant

apsalba scrie:Vreau sa mai fac odata o precizare pe care am mai facut-o si revin pentru a fi bineinteles. Nu am fost niciodata adeptul obligativitatii asocierii ci sustinatorul necesitatii asocierii liberconsimtite,
Nici AJVPS-ul nu impunea obligativitatea asocierii: extras din statutul unei ajvps "(2) A.J.V.P.S. ... este constituită pe
principiul liberei asocieri din totalitatea vânătorilor şi/sau pescarilor sportivi înscrişi în evidenţele sale, care aderă la prezentul statut şi se obligă să-l respecte."
Numai ca prin asta:
http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=15 , principiul liberei asocieri a devenit o frumoasa poveste de adormit copiii!
No comment!
Fir intins!;-)
-
aditoader
- utilizator constant

apsalba scrie:O sa ti se para curios, dar am niste membri care nu sunt pescari. Sunt doar admiratori ai pestilor. Ce i-o fi apucat sa intre in asociatia asta?
Nu este curios, e foarte dubios!!! Unii pesti au gura mare, nu au nici dinti... o fi vreo forma de zoofilie

Fir intins!;-)
-
DidelPro
- veteran

Nu frate ,fac" BANI",20 ani santier(sef),iar dupa(nu cu statu).Este adevarat, ca nu am facut scoala de ministru, cum nici tu nu ai facut, de vicepresedinte,insa am scoala celor 7(sapte)ani de acasa si scoala vietii si deoarece imi platesc darile,nu vreau ca unul ca tine sa ma reprezinte!
Ti ai pus intrebarea:la urmatoarele alegeri acolo la tine sa nu mai fi ales?
Asa, blow up!!!!!!!!!
Ps asa, pentru tine dupa 1 1/2 ani de silvicultura, la brasov, am renuntat. Puteam sa fiu pescar,te bucurai de un confrate in ale vicepresidentiei !
Ps2 niciodata nu este prea tirziu,ma mai gindesc .......dar parca dunarea este prea departe!
Ne auzim in 2010!Sigur!
-
taicanoe
- veteran

-
Inca odata vad ca nu ai cu cine sa stai de vorba pe acest forum. De acum incolo o sa aflati de la televizor ce se intampla. Mi-a parut bine de conversatie. Sper ca ce o sa aflati o sa va satisfaca, desi m-as mira.
Oare chiar ne-am scapat de marele reprezentant ? nu va mai scrie pe forum ?
apsalba se pare ca ai dreptate, nu ai cu cine sta de vorba pe acest forum ... pai asta-i forum de PESCARI de rapitori NU de PERSOANE JURIDICE ... daca dupa atata timp (3 ani) de cand activezi pe aici nici macar asta n-ai reusit sa intelegi mai bine lasa-ne.
uite ce te interesa pe tine ... si asta acum trei ani si tot asta de intereseaza si acum ca doar tu nu esti pescar esti persoana juridica ...
Trimis: Mar 03 28, 2006 11:25 am Titlul subiectului: rolul asociatiilor si al federatiei
Trebuie identificate surse de finantare suplimentare pentru buna ei functionare. Vezi in acest sens Fondul de mediu pct. d) si e), Fondurile structurale pentru anii 2007-2013 (200 milioane EUR) etc.
S'altare și bunăstare !
-
Dornea Ionut
- senior

-
Si pana la urma... a cumparat cineva anul acesta permise cumparate de la ANPA? Cica s-ar fi terminat cu votatul bugetului, priblema care ar fi blocat tiparirea lor. Sa fie oare asa? Sa le vedem in curand?
Messenger: dorneai
Mail:
dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

-
old_radu
- veteran

apsalba scrie: De acum incolo o sa aflati de la televizor ce se intampla.
...facem pariu ca nu o sa te poti abtine ?...