Permise pescuit 2017
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permise pescuit 2017
Momentan nu am pe anul asta, dar anul trecut erau destui care pescuiau la rama rosie pe Cerna in oras la pastrav si prindeau doar pastravi mici, sub 20cm. Aia m-a durut cel mai tare. Oricum are foarte mult potential raul ala, are si debit bun.
Pe Strei la Calan amonte de pod, cand se strang scobarii, parasutistii sunt activi intre 5 si 7 dimineata.
Valea Luncanilor, unde am copilarit, are debitul ciopartit de barajul ala de captare. Idiotii nu au facut nici un studiu de impact. Se putea rezolva apa menajera si cu foraje ca sunt destule surse in zona.
Se braconeaza cu varsa mai mult in partea inferioara.
In sus spre Cioclovina si pe Rosia, Vanatorul mai e pastrav si nu prea sunt pescari pe acolo.
Oricum felicitari pentru initiativa.
Pe Strei la Calan amonte de pod, cand se strang scobarii, parasutistii sunt activi intre 5 si 7 dimineata.
Valea Luncanilor, unde am copilarit, are debitul ciopartit de barajul ala de captare. Idiotii nu au facut nici un studiu de impact. Se putea rezolva apa menajera si cu foraje ca sunt destule surse in zona.
In sus spre Cioclovina si pe Rosia, Vanatorul mai e pastrav si nu prea sunt pescari pe acolo.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Triste evenimente, dar din pacate trebuie sa intelegem ca autoritatile nu vor face nimic in acest sens.
O solutie este concesionarea si atunci lucrurile se schimba radical.
O solutie este concesionarea si atunci lucrurile se schimba radical.
Spring scrie:Momentan nu am pe anul asta, dar anul trecut erau destui care pescuiau la rama rosie pe Cerna in oras la pastrav si prindeau doar pastravi mici, sub 20cm. Aia m-a durut cel mai tare. Oricum are foarte mult potential raul ala, are si debit bun.
Ma bucur ca esti de acord cu initiativa mea de a inchide acele ape , sa stii ca nu esti singurul . Nu sunt de acord cu aceasta initiativa numai cei vizati .

Eu cred ca ar trebui pastravul separat de restul pestilor in pescuit. Ar fi ok si permis seaprat, ca il alte tari mai dezvoltate.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Spring scrie:Eu cred ca ar trebui pastravul separat de restul pestilor in pescuit. Ar fi ok si permis seaprat, ca il alte tari mai dezvoltate.
Din nefericire romanul este inventiv si mai pescuieste dupa clean, dupa moioaga, dupa soreasca, da al naibii pastrav tot vine la rama lui, si ce sa-i faca ..il baga in traista !
Iata, in sfarsit, un anunt de bun simt pe care-l asteptam cam de multisor:
http://www.anpa.ro/category/s3-anpa/c3- ... ivsportiv/
http://www.anpa.ro/category/s3-anpa/c3- ... ivsportiv/
- johnnybravo
- Moderator
Sau cei care si-au aruncat chitanta de trezorerie pe 2016 cu viza ANPA si timbrul ala de 2 lei?
Cei care nu au avut permis in 2016, o sa pescuiasca si anul 2017 fara permis ,ca doar sunt obisnuiti ,nu cred ca-i o problema pt. domniile lor.

-
- utilizator nou
Cei care nu au avut permis in 2016, o sa pescuiasca si anul 2017 fara permis ,ca doar sunt obisnuiti ,nu cred ca-i o problema pt. domniile lor.

Tareee...

Tareee...