Permise pescuit 2017
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permise pescuit 2017
Permise pescuit pe 2017 conform legii Dragnea.
Vezi Art X dedesubt Art 23
http://www.senat.ro/Legis/PDF/2016/16b531FG.pdf
Vezi Art X dedesubt Art 23
http://www.senat.ro/Legis/PDF/2016/16b531FG.pdf
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
- johnnybravo
- Moderator
Re: Permise pescuit 2017
Da domnilor incepind din 2017 (dupa ce a cistigat PSD alegerile) in Romania se va pescui GRATIS

Dar Legea inca nu a fost aprobata de Camera deputatilor, asa ca mai asteptati un pic...mai mult !APSHD scrie:Da domnilor incepind din 2017 (dupa ce a cistigat PSD alegerile) in Romania se va pescui GRATIS![]()
![]()
Nu va bucurati prea mult, ca nu dureaza cine stie ce...din ce ce vede se pregatesc "concesiunile" si nu o sa mai fie gratis !
Da daca tot e gratis de ce mai se cer premise ??????
-
- junior
Chiar daca nu mai exista acea taxa de 30 de lei, nu va impacientati, ajvpsul din judetul fiecaruia va avea in continuare "dreptul" de administrare a zonelor
-
- veteran
Mi se pare corect ca sa nu ceri taxe pentru ceva pentru care nu se face nici o cheltuiala .
Nu am vazut pe nimeni care sa vina sa ceara permisul in ultimiii 7 ani si sa verifice capturile , in afara de politia de frontiera .
Ca sa nu mai vorbesc de electricieni , care au prosperat din pacate ...
Nu am vazut pe nimeni care sa vina sa ceara permisul in ultimiii 7 ani si sa verifice capturile , in afara de politia de frontiera .
Ca sa nu mai vorbesc de electricieni , care au prosperat din pacate ...
Ca sa stie dragnea pe cati electori se bazeaza. Diferenta dintre cei cu noul permis si cei care au platit pana acum, nu e altceva de fapt decat fomistii lui dragnea, pe care ii pune in legalitate.Nu v-ati prins inca?rcorbu scrie:Da daca tot e gratis de ce mai se cer premise ??????
Urmeaza nationalizarea apelor private, pentru ca ele sa fie smulse din ghearele exploatatorilor si redate intregului popor.danone scrie:Ca sa stie dragnea pe cati electori se bazeaza. Diferenta dintre cei cu noul permis si cei care au platit pana acum, nu e altceva de fapt decat fomistii lui dragnea, pe care ii pune in legalitate.Nu v-ati prins inca?rcorbu scrie:Da daca tot e gratis de ce mai se cer premise ??????
Tot inainte, tovarasi, ca sa fie bine sa nu fie rau!
-
- veteran
Nu va fi promulgată acea lege , e doar praf in ochi pentru fraieri.
Acum ca au trecut alegerile doar nu sunt prosti sa renunțe la taxe , sa isi micșoreze sursele de finantare .
Vor arunca vina de la unii la altii si o sa isi împartă banii între ei .
Acum ca au trecut alegerile doar nu sunt prosti sa renunțe la taxe , sa isi micșoreze sursele de finantare .
Legea a fost trimisa din nou presedintelui pentru promulgare, dupa ce in prealabil acesta a retrimis-o in parlament.jackspinner scrie:Nu va fi promulgată acea lege , e doar praf in ochi pentru fraieri.
Si cum si Curtea Constitutionala s-a pronuntat deja asupra legii, nimic nu mai poate impiedica sau intarzia promulgarea ei.