PERMISE PESCUIT - 2016
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PERMISE PESCUIT - 2016
nu mai este tus la imprimeria nationala.... 

... sau mai degraba materie cenusie in capetele luminate care ne hotarasc destinele 

-
- veteran
Nu a fost publicat pentru ca n-a primit inca aprobarea de la "unica reprezentanta la nivel national a asociatiilor de pescari sportivi legal contituite"

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
O.M. este la Cabinetul Ministrului pentru semnat . 

- semlecangheorghe
- veteran
Pina una alta micoroiu a nost' se face ca ploua..il cheama pescarii in apropiere de Arad ca li se urca setcarii in cap si primesc raspunsuri de genul
Acu' cu noual asta ordin poate se mai chimba ceva..io zic ca in rau, ca in bine nu poate sa fie..
(''nesimtitul'' de pescar sunase la ora18 si ceva)-eu am program doar pina la ora 17
...pescarul suna si i se spune ca jandarmii nu au barca in dotare..sunati la jandarmi
...si se facu seara si inspectorul nu aparu..vin ...vin in 15 minue sunt acolo
Acu' cu noual asta ordin poate se mai chimba ceva..io zic ca in rau, ca in bine nu poate sa fie..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
semlecangheorghe scrie:Pina una alta micoroiu a nost' se face ca ploua..il cheama pescarii in apropiere de Arad ca li se urca setcarii in cap si primesc raspunsuri de genul(''nesimtitul'' de pescar sunase la ora18 si ceva)-eu am program doar pina la ora 17...pescarul suna si i se spune ca jandarmii nu au barca in dotare..sunati la jandarmi...si se facu seara si inspectorul nu aparu..vin ...vin in 15 minue sunt acolo
Asta e buna pentru provocarea lui Fane si Lavinia !!!
Sa vezi cum vine Rambo si o iau toti braconerii la fuga !
O.M. a fost semnat .
Urmeaza trimiterea lui la publicare in M.O.

Urmeaza trimiterea lui la publicare in M.O.

O mica paranteza, cu voia dumneavoastra, ca tot este astazi Buna Vestire: incertitudini
- johnnybravo
- Moderator
e vorba de cel cu taxa de pescuit de 150ron? daca da, ce se intampla cu cei care au platit deja 30ron ?APSHD scrie:O.M. a fost semnat .![]()
Urmeaza trimiterea lui la publicare in M.O.![]()
![]()
intra-n vigoare de la data publicarii,dar(ca orice lege)nu se aplica retroactiv
prin urmare cine a platit 30lei pescuieste legal
cine vrea sa pescuiasca legal de acum inainte va trebui sa plateasca 150lei...
prin urmare cine a platit 30lei pescuieste legal
cine vrea sa pescuiasca legal de acum inainte va trebui sa plateasca 150lei...