PERMISE PESCUIT - 2016
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PERMISE PESCUIT - 2016
Nu neaparat, comenteaza cel de la ghiseu dar te-ntelege pana la urma ...
Vremurile frumoase au trecut ...
Cand au fost tiparite ultimele plastice ? Ca de anul trecut eu stiu deja unii care n-au mai primit plasticul si au pescuit cu chitanta !Maniacs scrie: Chiscaru ... Pai daca tot au bagat niste bani in permisele plastifiate (normal ca a avut cineva profit de pe urma lor, doar suntem in Romania, trebuie sponsorizate niste campanii electorale) de ce sa nu se foloseasca?
Grosul a fost tiparit, micul tun s-a dat atunci, la inceput... de-acum ar fi o pierdere totala pentru cineva sa tipareasca din cand in cand cate unu, doua carduri... Crezi ca mai intereseaza pe cineva o astfel de tzeapa ?
Cum am zis, cardurile sunt si raman o prostie !
Suntem singura tara din Europa, poate chiar din lume, care avem permis de pescuit plastifiat, sa ne mandrim cu el, iar peste in apa... ioc !

Dupa mine, mai bine am fi ramas de la bun inceput la invechitul pescuit cu chitanta, dar in ape cu pesti,...tot ca in vremurile vechi !

Eu si inca vreo 5 cunoscuti de-ai mei ne-am facut anul trecut permisele ... in aprox 2 luni de la depunerea actelor ne-am ridicat permisele ... Imi mentin pozitia si spun ca permisele plastifiate + viza anuala (sticker+stampila) raman in continuare o optiune buna ... Daca se schimba formatul macar ar trebui ca detinatorii astora de plastic sa le foloseasca pana le expira valabilitatea (8 ani parca era) ...
Da, foarte corect, plasticele sunt un pas inainte, iar chitantele sunt instrumente fiscale in orice incasare/plata.
Daca vrem sa simplificam, nu trebuie sa inventam nimic, precedentul exista, exemple- permis biosfera(la automate), parcari, bariereautoband, etc.
Asa ca nu bulina pe plastic este importanta ci chitanta fiscala ca instrument de plata.

Daca vrem sa simplificam, nu trebuie sa inventam nimic, precedentul exista, exemple- permis biosfera(la automate), parcari, bariereautoband, etc.
Asa ca nu bulina pe plastic este importanta ci chitanta fiscala ca instrument de plata.

bulina pe plastic este rezultatul platii chitantei fiscale 

... corecte sau nu (informatiile...), saptamana a trecut fara nimic nou pe frontul de est!APSHD scrie:Daca informatiile mele sunt corecte saptamina asta se publica in M.O. noul O.M. privind pescuitul sportiv .
Vor fi surprize atit pentru Asociatii cit si pentru pescari (independenti).

Se va mai intarzia putin cu publicarea in MO. A fost retras de la publicare pentru modificarile ce trebuiesc aduse, astfel incat sa putem procura permisele prin metode nebirocratice( online, benzinarii, magazine de art.pescuit, Posta Romana) 

Buna ziua,
Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva informatii pentru obtinerea permisului?
- achit la trezorerie taxa de 30 Ron + timbru
Care este urmatorul pas? Ma pot duce direct cu chitanta la Politia de frontier pentru viza de grantia? (Intentionez sa dau pe Dunare si mai rar pe Olt, sunt din Teleroman)
Sau de unde imi iau permisul, fizic? Pe Muntenia e specificat la Bucuresti sau Giurgiu + timp de asteptare
Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva informatii pentru obtinerea permisului?
- achit la trezorerie taxa de 30 Ron + timbru
Care este urmatorul pas? Ma pot duce direct cu chitanta la Politia de frontier pentru viza de grantia? (Intentionez sa dau pe Dunare si mai rar pe Olt, sunt din Teleroman)
Sau de unde imi iau permisul, fizic? Pe Muntenia e specificat la Bucuresti sau Giurgiu + timp de asteptare
vezi aici: http://www.anpa.ro/category/s3-anpa/c3- ... ivsportiv/
pentru aviz de pescuit pe frontiera poti rezolva prin mail: http://feedershop.ro/Blog/permise/
pentru aviz de pescuit pe frontiera poti rezolva prin mail: http://feedershop.ro/Blog/permise/
Mai apare ordinul ala ?