chitante la taxa de 50k, daca o mai fi taxa cu pricina.
altfel spus, vroiam sa stiu daca au inceput sa elibereze pg-uri pe anul in curs. permisul meu este deja pe acolo de doua saptamani si m-am saturat sa-l tot astept, mai ales ca am nevoie de el.
cu imediatu, ce sa zic... la mine in fiecare an dura macar o saptamana adaugarea stampilei de pg pe permis. daca la tine se intampla instant, bravo tie. probabil stii mai bine ce e de facut sa se miste baietii mai repede. io nu-sh.
Permise de pescuit - Giurgiu -2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Taxa e tot de 5 Ron.eugen scrie:chitante la taxa de 50k, daca o mai fi taxa cu pricina.
altfel spus, vroiam sa stiu daca au inceput sa elibereze pg-uri pe anul in curs. permisul meu este deja pe acolo de doua saptamani si m-am saturat sa-l tot astept, mai ales ca am nevoie de el.
cu imediatu, ce sa zic... la mine in fiecare an dura macar o saptamana adaugarea stampilei de pg pe permis. daca la tine se intampla instant, bravo tie. probabil stii mai bine ce e de facut sa se miste baietii mai repede. io nu-sh.
Cel putin in partile noastre, primul lucru pe care ii intereseaza pe "baieti" e BI-ul si chitanta care atesta plata celor 5 Ron, dupa care vine restul. Cel mai bine e sa pastrezi o copie dupa chitanta pina iti iese PG-ul.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare