Permise ANPA 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 15 Dec 2011, 13:24

Andrei Spaniol scrie:Salut, aveam de gand sa va intreb care este pretul taxei pe 2012. Astazi ma duc pana la AJVPS Cluj sa-mi avizez permisul pe anul urmator.
cotizatia de membru. taxa pentr permis e altceva :wink:

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 15 Dec 2011, 15:24

Parca maestrul Isarescu se lauda cu scaderea inflatiei :twisted:
Indubitabil!

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Dec 2011, 16:16

Nu va mai agitati atat cu permise si taxe ! Conform teoriei "LEGILOR UNIFICATE"elaborata de seful funebrei frps , o sa pescuitu dupa regulamentele federatiei
apsalba scrie:pescuitul fiind recunoscut ca sport cupride toate formele de manifestare (agrement, recreere si performantă)
Asa că iti place sau nu, va trebui sa respecti regulamentele federatiei. Asta nu inseamna sa te asociezi sau sa te infiieze federatia. Nu avem nevoie de ipochimeni. Asa ca baga bine la cap. De acum incolo se vor respecta regulile. Fie ca va plac, fie ca nu.
Ati inteles , nu ?
Nu aveti dreptul sa va asociati sau sa intrati in federatie , ca nu va infiaza federatia !!! Ipochimenii au un singur drept , sunteti obligati sa cotizati in prima faza , ca de pescuit... va spune regulamentele frps cand aveti voie . In aceste conditii ,asteptati linistiti ca federatia sa emita regulamentul dupa care o sa pescuiti in 2012

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 16 Dec 2011, 14:41

Bass Assassin scrie:Nu va mai agitati atat cu permise si taxe ! Conform teoriei "LEGILOR UNIFICATE"elaborata de seful funebrei frps , o sa pescuitu dupa regulamentele federatiei
apsalba scrie:pescuitul fiind recunoscut ca sport cupride toate formele de manifestare (agrement, recreere si performantă)
Asa că iti place sau nu, va trebui sa respecti regulamentele federatiei. Asta nu inseamna sa te asociezi sau sa te infiieze federatia. Nu avem nevoie de ipochimeni. Asa ca baga bine la cap. De acum incolo se vor respecta regulile. Fie ca va plac, fie ca nu.
Ati inteles , nu ?
Nu aveti dreptul sa va asociati sau sa intrati in federatie , ca nu va infiaza federatia !!! Ipochimenii au un singur drept , sunteti obligati sa cotizati in prima faza , ca de pescuit... va spune regulamentele frps cand aveti voie . In aceste conditii ,asteptati linistiti ca federatia sa emita regulamentul dupa care o sa pescuiti in 2012
Salut,
Astept cu nerabdare noutatile federatiei si sper sa nu avem iar motive de vulgaritati la adresa dansilor.
De platit cu siguranta eu voi plati pe la sfarsitul lui Ianuarie atunci cand avem (cred) toate comunicatele si comentariile pro si contra celor de la federatie sau a altor "organe" ce se vor baga in seama...

Fir Intins !

Petre D.
junior
junior

Mesaj de Petre D. » 16 Dec 2011, 20:13

Sa nu ne apuce luna mai .iunie si sa nu avem ceva concret. Astea sint instare de ori ce .

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 16 Dec 2011, 21:47

@ lucutabogdan

A fost scris la caterinca chestia cu federatia , ala de la federatie e bolnav psihic , nu are el treaba cu permisele si regulamentul de pescuit recreativ .

Permisele ANPA nu apar in ianuarie , vezi sa nu te pacalesti , ca poate maresc pretul la permise si nu mai este 30 lei sau cat platesti tu!

@ Petre D.

Cam pe la sfarsitul lui aprilie apar , mai devreme nu cred , ordinul trebuia sa apara pana acum ...daca era ceva

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 17 Dec 2011, 08:11

"Bass Assassin"

Salut,
De pacalit, oricum ne pacalim intrucat dam un ban (mult putin, cum o fi) insa nu se reflecta in actiuni ale autoritatilor (de orice tip).
Sincer, pe mine nu m-au controlat de permis de 3 ani si eram in regula.
Poate si pentru ca spre exemplu la Belis (un lac superb) padurarul desemnat cu controalele sau jandarmii (dupa caz/an) ma cunosteau.
"Ordinul" sau alte modificari de regula apar in Ianuarie insa cu siguranta la inceput de februarie stim ce si cum; pana atunci ne exprimam opiniile si asteptarile "marete" fata de atitudinea autoritatilor in ceea ce priveste pescuitul recreativ sportiv.

Fir Intins !

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 17 Dec 2011, 14:03

Saptamina viitoare mi-au cerut cei de la ANPA sa le dau necesarul de permise pentru anul 2012.
Habar nu au cind apare noul O.M. s-au cind se vor da la tiparit noile permise ,de aparut mi-au spus ca se vor distribui la inceputul anului in martie - aprilie .

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 17 Dec 2011, 14:48

APSHD scrie:Saptamina viitoare mi-au cerut cei de la ANPA sa le dau necesarul de permise pentru anul 2012.
Habar nu au cind apare noul O.M. s-au cind se vor da la tiparit noile permise ,de aparut mi-au spus ca se vor distribui la inceputul anului in martie - aprilie .
Salut,

Si pana atunci cantam la frunza?
Sau pescuim in cada :))
Da-ne de stire daca apar noi modificari.

Fir Intins !

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 17 Dec 2011, 15:01

Intreb si eu, de ce nu se poate ca odata sa se stabileasca o lege si gata? Adica sa fie in fiecare an la fel, acelasi tip de permise si asa mai departe, fara sa fie nevoie de alte comunicate, hotarari si asa mai departa.

Scrie răspuns