PERMISE 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: PERMISE 2013

Mesaj de apsalba » 18 Apr 2013, 09:59

bogdansalk scrie:scobarule ...stii prea multe...cand o sa iei chitantierul de pe vasile goldis o sa vezi ca si eu tot la tine cotizez...acum am citit un articol si se pare ca ai dreptate:"Pentru obtinerea permisul de pescuit pe anul 2013, pescarul trebuie sa fie membru al unei asociatii de pescari acreditata de ANPA. Pana la eliberarea noilor timbre care se lipesc pe cardul eliberat in 2012 si pana la stabilirea taxei aferente percepute pentru pescuit 2013, este valabil vechiul permis vizat pe 2013"...din aceasta inteleg ca asociatia domnului Popescu nu este acreditata?...pacat ca eu unul am incredere in el si ceea ce vrea el sa faca dar nu este ajutat,trebuie sa merga prin alte jud sa rezolve ceea ce vrea sa faca pt jud alba. :fluch
Păi cum să nu știe, pentru că a fost dat afară de la APS Alba, fiind prins că a dat cu **** prin banii din casierie, și în loc să-l bag în pușcărie, l-am dat afară. Mierea este dulce, așa că si-a făcut propria asociație din care dă cu zoaie. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce-l doare este că la asociația noastră cotizația este 10 lei și se strică piața. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu știu cum se vor lămuri lucrurile în condiția în care CS Cetate Alba Iulia a câștigat la ICCJ procesul cu ANPA, s-a anulat Registrul de evidență al asociațiilor de pescari sportivi și a obligat ANPA să ia în evidență doar asociațiile recunoscute ca structuri sportive de către MTS. :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 18 Apr 2013, 10:58

Ba "prostanacule"sau "dihorule" vezi ca iar faci confuzii.
Ala de zici tu ca l-ai dat afara daca vorbeste, te baga la "bulau" ca tu esti capul rautatilor si miseliilor.
Tu nu vezi ca oamenii au bun simt si tac si isi vad de treaba lor.
Tu ai bagat mana in sertar si asta nu se uita. Auzi cum te-a ghicit, cica "DIHOR"(sti ce-i ala si cum puteeeeeee)
:| :| :|

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 18 Apr 2013, 11:53

apsscobarul scrie: In jud. Alba sunt aproximativ 4.000. - 5.000. de pescari din care nu stiu daca sunt 20 -30 de pescari sportivi de performanta, 50 -100 de pescari care ar dorii sa participe la concurs
Se pare ca va-ti prins ca nea faneee este interesat mai mult de cotizatiile celor multi (minim 4.000. - 5.000. de pescari in fiecare judet) nu de cateva zeci sau sute de pescari de competitie asta este o abureala ca sa puna mana pe toti pescarii din Romania
Asta este intreaga "filozofie" a infamei cooperative , nu-l intereseaza pescuitul de competitie pentru ca este paralel cu pescuitul , si am mai spus asta , pe el il intereseaza in mod deosebit banii pescarilor de la recreativ si pentru asta incerca sa se substituie ANPA (vezi interviul PVTV )
Saracia aia de cooperativa este doar un paravan prin care incerca sa prostesca lumea , dar nu pentru mult timp
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 18 Apr 2013, 12:35

Intrebare:
Deoarece pe site-ul ANPA nu mai apar tabelele cu asociatiile inscrise, deoarece registrele initiale au fost anulate ( contributie a lui nea Fane) iar ANPA refuza sa dea orice informatii, nu cumva au picat si toate atribuirile de ape, fiind de asemenea si aceste atribuiri anulate odata cu registrul asociatiilor ?

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 18 Apr 2013, 12:42

apsalba scrie: Ce-l doare este că la asociația noastră cotizația este 10 lei și se strică piața. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu știu cum se vor lămuri lucrurile în condiția în care CS Cetate Alba Iulia a câștigat la ICCJ procesul cu ANPA, s-a anulat Registrul de evidență al asociațiilor de pescari sportivi și a obligat ANPA să ia în evidență doar asociațiile recunoscute ca structuri sportive de către MTS. :lol: :lol: :lol: :lol:
nea faneeeee minti in continuare cu nerusinare :!: :P acei 10 lei sunt banii tai de buzunar daca ar fi cotizatie de membru i-ai legitima pe acei pescari iar dupa cum declari in interviu pvtv ar trebuiii sa le faci vizite medicale sa intocmesti contracte individuale cu ei sa le tii evidenta pe categorii de discipline la care vor participa la concurs etc.... dar tu nu faci altceva decat le iei banii :idea: :mrgreen: fiindca nu cred sa ai 20 de pescari legitimati la CS Cetate dar ai dat sute de chitante :elkgrin:
In urma demersurilor tale ANPA a anulat Registrul initial de evidenta a pescarilor de pescuit recreativ / sportiv si a facut doua registre, unul pentru pescuit recreatv si altul pentru pescuit sportiv ca sa-ti inchida gura aia spurcata :P
Cu stima :!:
TRANSPARENTA

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 18 Apr 2013, 14:39

Ba DIHORULE, aici ori spui adevarul ori nu mai scrie, ca vezi ca cei de la Alba stiu multe de tine dar sunt niste DOMNI.
Cred ca daca ii superi iti trimit "CV-UL" la MTS si la FIPS, sa stie si domnii cu cine au de a face.
Mai bine ciocu mic si joc de glezne, ca se dezlantuie JIHADUL!!!!! :| :| :|

bogdansalk
junior
junior

Mesaj de bogdansalk » 18 Apr 2013, 21:24

pai asteptam sa vedem daca intradevar ii duce la concursuri pe cei inscrisi la el!!!...poate face vre-o surpriza 8)
sa vad romanul cum elibereaza pestii sub dimensiunile legale

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Apr 2013, 07:05

rcorbu scrie:Intrebare:
Deoarece pe site-ul ANPA nu mai apar tabelele cu asociatiile inscrise, deoarece registrele initiale au fost anulate ( contributie a lui nea Fane) iar ANPA refuza sa dea orice informatii, nu cumva au picat si toate atribuirile de ape, fiind de asemenea si aceste atribuiri anulate odata cu registrul asociatiilor ?
Bineînțeles, mai ales că aceste autorizații au fost eliberate după ce Curtea de Apel Galați în dos. 146/44/2011 suspendase OM 15/2011 și acesta nu mai producea efecte juridice. Poți să ceri însă în scris lista asociațiilor de pescari sportivi înscrise în Registru. Eu am făcut-o și sunt doar 5, printre care Asociația Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia. :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Apr 2013, 07:08

bogdansalk scrie:pai asteptam sa vedem daca intradevar ii duce la concursuri pe cei inscrisi la el!!!...poate face vre-o surpriza 8)
Nu va fi nici o surpriza, ci ceva normal, mai ales că MTS a eliberat autorizația de afiliere CIPS pentru Federația Română de Pescuit Sportiv, la care ACS Cetate Alba Iulia este membru fondator. :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Apr 2013, 07:11

Bun, si cand estimezi ca va veti afilia la FIPS ? La congresul de la Lisabona de la sfarsitul acestei luni ? La anul ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns