Astea sunt bune? Ce trezorerie, numai cotizatie la FFFF si pescuiesti linistit.steff scrie:

HOT DE HOT????

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Astea sunt bune? Ce trezorerie, numai cotizatie la FFFF si pescuiesti linistit.steff scrie:
Asociatiile de pescari au dreptul conform Ordin 15/2011 sa perceapa taxa de acces pe apele care le are in administrare de la pescarii care sunt posesori de permis ANPA dar nu sunt membrii la nici o asociatie de pescari care are in administrare zone de pescuit.bogdansalk scrie:astazi am intalnit un domn care spunea ca avea si chitanta si permis si tot a trebuit sa plateasca 5 lei sau ceva de genul asta,cica ii apa celor de la scobarul
In jud. Alba sunt aproximativ 4.000. - 5.000. de pescari din care nu stiu daca sunt 20 -30 de pescari sportivi de performanta, 50 -100 de pescari care ar dorii sa participe la concursuri oficiale sa ajunga in loturile judetene sau nationale iar noi dorim sa ajutam pe toti pescarii din judet si ne-am constituit intro asociatie ca sa fim o alternativa la AJVPS , nea faneeee (as.APULUM. as. CLUB CETATE) si Lungu Stefan (Asociatia Pescarilor Alba) acestea din urma fiind doar chioscuri de vinzare de permise ele ne avand in administrare zone de pescuit.Mister Fisherman scrie:apsscobarul , ce o sa faceti cand o sa fiti nevoiti sa cotizati la infama cooperativa ?
Bogdane se pare ca esti mai nou pe saiturile de pescari si inca tanar si nu ai avut onoarea sa-l cunosti pe Popescu zis nea faneeeeeeee ,dar o sa te lamuresti si tu in curand.bogdansalk scrie:...pacat ca eu unul am incredere in el si ceea ce vrea el sa faca dar nu este ajutat,trebuie sa merga prin alte jud sa rezolve ceea ce vrea sa faca pt jud alba.