PERMISE 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: PERMISE 2013

Mesaj de jhonny » 14 Apr 2013, 15:46

steff scrie:Imagine
Astea sunt bune? Ce trezorerie, numai cotizatie la FFFF si pescuiesti linistit. :| :| :| :|
HOT DE HOT???? :| :lol1: :lol1: :lol1:

bogdansalk
junior
junior

Mesaj de bogdansalk » 16 Apr 2013, 16:31

astazi am intalnit un domn care spunea ca avea si chitanta si permis si tot a trebuit sa plateasca 5 lei sau ceva de genul asta,cica ii apa celor de la scobarul :headbash:
sa vad romanul cum elibereaza pestii sub dimensiunile legale

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 17 Apr 2013, 00:12

bogdansalk scrie:astazi am intalnit un domn care spunea ca avea si chitanta si permis si tot a trebuit sa plateasca 5 lei sau ceva de genul asta,cica ii apa celor de la scobarul :headbash:
Asociatiile de pescari au dreptul conform Ordin 15/2011 sa perceapa taxa de acces pe apele care le are in administrare de la pescarii care sunt posesori de permis ANPA dar nu sunt membrii la nici o asociatie de pescari care are in administrare zone de pescuit.
La pescarii care sunt membrii la o as. care are in administrare zone de pescuit li se recunoaste dreptul de reciprocitate conform Ordin 15/2011 Regulament PARTEA a V-a art. 9 si sunt scutiti de plata taxei de acces.
Intradevar noi am aplicat anul acesta taxa de acces de 5 lei / saptamana la doua persoane care aveau permis de pescuit ANPA eliberat anul trecut iar pentru anul acesta aveau chitanta eliberata de as. CLUBUL CETATE Alba a lui Popescu Stefan zis nea faneeee care nu are in adminisrare zone de pescuit.(pe chitanta scria 10 lei -cotizatie de membru de la as.CLUB CETATE Alba nu scria ca este de pescari poate o fii as. de "tras cu arcul" nu stiu :headbash: si nu avea nici legitimatie de membru ca astia nu dau asa ceva ei sunt numai CHIOSC de vandut permise :P )
Mai mult de atat d-l Brad (unul din cei doi) ne-a facut sesizare la Garda Financiara care dupa ce ne-a controlat au spus ca pacat ca ei nu pot amenda pe cei care fac sesizari ne fondate si-i pun pe drumuri deajaba, ca cei care apeleaza la 112 aiurea.Se pare ca pentru d-l Brad suma de 5 lei a facut o gaura imensa in bugetul familiei el fiind pensionar COLONEL de securitate care are o pensie de peste 1.000. EURO :!: :wallbash: :respekt: (deaia nesimtita)
Acest "domn" dupa ce sa ofticat ca i-am luat 5 lei nea promis, si s-a tinut de cuvant (avem inregistrarea video) ca ne rupe panoul cu zona de pescuit.
Bogdane acel "domn" nu ti-a spus si ca la ceilalti pescari care erau membrii la AJVPS si Scobarul nu le-am luat taxa de acces la gura de varsare a raului Sebes in Mures
.Cu stima :!:
TRANSPARENTA

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Apr 2013, 07:20

apsscobarul , ce o sa faceti cand o sa fiti nevoiti sa cotizati la infama cooperativa ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 17 Apr 2013, 12:43

Pai ce sa faca? FFFF are "treaba" cu concursurile, "brailele" NU cu recreativii.
Voi nu stiti ca daca merge FFFF in control pe acolo pe la ALBA, la recreativi vorbesc si deranjeaza doamnele la plaja sau copilasii care dorm de amiaza, o sa iasa rau de tot.
Mai ales ca toti de acolo il cam cunosc pe manzalit!!!!!!! :| :| :|

bogdansalk
junior
junior

Mesaj de bogdansalk » 17 Apr 2013, 20:15

scobarule ...stii prea multe...cand o sa iei chitantierul de pe vasile goldis o sa vezi ca si eu tot la tine cotizez...acum am citit un articol si se pare ca ai dreptate:"Pentru obtinerea permisul de pescuit pe anul 2013, pescarul trebuie sa fie membru al [color=#FF0000]unei asociatii de pescari acreditata de ANPA[/color]. Pana la eliberarea noilor timbre care se lipesc pe cardul eliberat in 2012 si pana la stabilirea taxei aferente percepute pentru pescuit 2013, este valabil vechiul permis vizat pe 2013"...din aceasta inteleg ca asociatia domnului Popescu nu este acreditata?...pacat ca eu unul am incredere in el si ceea ce vrea el sa faca dar nu este ajutat,trebuie sa merga prin alte jud sa rezolve ceea ce vrea sa faca pt jud alba. :fluch
sa vad romanul cum elibereaza pestii sub dimensiunile legale

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 18 Apr 2013, 00:24

Mister Fisherman scrie:apsscobarul , ce o sa faceti cand o sa fiti nevoiti sa cotizati la infama cooperativa ?
In jud. Alba sunt aproximativ 4.000. - 5.000. de pescari din care nu stiu daca sunt 20 -30 de pescari sportivi de performanta, 50 -100 de pescari care ar dorii sa participe la concursuri oficiale sa ajunga in loturile judetene sau nationale iar noi dorim sa ajutam pe toti pescarii din judet si ne-am constituit intro asociatie ca sa fim o alternativa la AJVPS , nea faneeee (as.APULUM. as. CLUB CETATE) si Lungu Stefan (Asociatia Pescarilor Alba) acestea din urma fiind doar chioscuri de vinzare de permise ele ne avand in administrare zone de pescuit.
La noi un permis de pescuit costa 65 lei /an, la AJVPS este 75 lei /an, daca noi nu am fii existat oare cat ar fii fost cotizatia la AJVPS :?: :respekt: deci consideram ca ajutam pescarii din judet iar ca si activitate avem mai multe controale, sesizari cu poluatorii de ape, montat panouri cu zonele de pescuit si regulamentul asociatiei, ecologizari decat AJVPS-ul
Dar sa revenim la intrebare , noi suntem inscrisi la ANPA in registrul de pescari recreativi nu in cel de sportivi care a fost creat la insistentele lui nea faneeee asa ca noi ne gandim sa ajutam pe majoritatea pescarilor din judet , la ora actuala pescarii de competitii au alternativa AJVPS care pana acum se ocupa de concursurile nationale si internationale iar daca in viitor cand se vor limpezi apele ne vom gandii si la competitii.
La ora actula federatia de carton a lu nea faneeee nu are nimic altceva decat un antet si un maret PREZIDENT :!: :elkgrin: aaaaaa scuze :!: am uitat :!: si sediu in subsol la soacrasa :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Despre cotizatie = o gluma buna :!:
Se pare ca va-ti prins ca nea faneee este interesat mai mult de cotizatiile celor multi (minim 4.000. - 5.000. de pescari in fiecare judet) nu de cateva zeci sau sute de pescari de competitie asta este o abureala ca sa puna mana pe toti pescarii din Romania :!:
Cu stima :!:
TRANSPARENTA

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 18 Apr 2013, 03:07

bogdansalk scrie:...pacat ca eu unul am incredere in el si ceea ce vrea el sa faca dar nu este ajutat,trebuie sa merga prin alte jud sa rezolve ceea ce vrea sa faca pt jud alba. :fluch
Bogdane se pare ca esti mai nou pe saiturile de pescari si inca tanar si nu ai avut onoarea sa-l cunosti pe Popescu zis nea faneeeeeeee ,dar o sa te lamuresti si tu in curand. :idea: :!:
Ca sa te lamuresc incerc sa ti-l descriu in cateva cuvinte : - este un fripturist care minte cu nonsalanta si te fura in fata de la cea mai mica suma pana la cat se poate, un profitor care nu cred ca a platit vreo data din banii lui la restaurant, frapeza cu citarea la infinit la cateva articole din cele vreo 5 legi pe care le-a citit ...
Ca om ce sa-ti spun :?: marele inginer atat de mult a fost iubit la locul de munca incat la revolutie (1989) colegii de servici l-au zidit in birou, ca presedinte la Asociatia Pescarilor Sportivi Alba pe care a bagato in faliment nu a facut alceva decat a pierdut peste 800 milioane bani vechi cu procesele intentate de el si pierdute toate cu AGVPSR,AJVPS Alba, Domeniul Public, Apele Romane etc. Cu aceasta as. a facut cateva proiecte, balta Noslac, balta Aiud iar dupa ce si-a luat comisioanele pe firma proprie le-a abandonat.
A mai facut o federatie de pescuit si o as. APULUM pe care le-a falimentat dupa ce le-a folosit ca si CHIOSCURI de vanzare de permise, la aceasta as. a avut un singur angajat Suvaina Ioan pe care nu l-a platit 6 luni acesta fiind nevoit sa-si castige drepturile salariale in instanta.
Acum are o as.Clubul Sportiv Cetate Alba (pentru pescari sportivi de performanta)prin care nu face altceva decat vinde permise de pescuit ilegal le taie chitante la pescari pe care scrie 40 lei cotizatie de membru dar nu le da nici o legitimatie fiindca dupa cum spune el pescarii legitimati la as. sportive trebuie verificati medical, facute contracte intre as. si ei etc......
Iar ca sa puna mana pe pescuitul din Romania nu numai cel de performanta a mai facut o federatie de carton prin care a mai amagit cateva asociatii sa le ia banii ca sa se afilieze la el, promitandeu-le marea cu sarea.
.
.
.
etc.
Sper ca nu ti-am stirbit increderea :P iar pentru jud. Alba cu trei asociatii si doua federatii (cu membrii fondatori parlamentari de Alba care l-au ajutat pana si-au dat seama cine e nea faneeee si l-au exclus din APSAlba), nu a facut nimic, a facut numai rau ori unde mergem si spunem ca suntem de la o asociatie de pescari din Alba suntem etichetati asa : aaaaaaaaaa..... din Alba ..... de la Popescu :lol1:
Inainte sa ai incredere in cineva trebuie sa-l cunosti :idea: :shock:
TRANSPARENTA

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 18 Apr 2013, 03:56

Singurul lucru pe care la facut nea faneeeeee , recunosc, a furat documentatia de la Harsan Doru din Arad si a facut dosarul de infiintare a federatiei pe care a inregistrato la notar, tribunal, finante, MADR etc. dar cat timp el este presedinte la aceasta federatie lumea nu se inghesuie sa adere la ea, mai ales cei care il cunosc si se pare ca sa facut cunoscut in toata tara cu tepele care le-a tras cu vechea federatie si concursurile de unde a luat bani dar a uitat sa dea bani pentru premieri.
Ca sfat pentru asociatiile care au aderat la federatie daca nu vreti sa se desfiinteze (ca si cealalta si doua asociatii) datii la nea faneeee o functie ONORIFICA membru fondator, presedinte,guru, maiestru pescar cu o renta viajera si alegevati o conducere care sa prezinte credibilitate si sa atraga asociatiile nu mai tineti dihorul in casa ca pute :mrgreen: :elkgrin: si aveti grija sa nu mai dea pe nimeni in judecata in numele federatiei ca are un har divin de a pierde toate procesele :mrgreen: :wallbash:
TRANSPARENTA

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 18 Apr 2013, 03:59

Scuze de of topic :!: :!: :!: dar nu m-am putut abtine :respekt:
TRANSPARENTA

Scrie răspuns