PERMISE 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: PERMISE 2013
Zavera nu te lua dupa ce vezi la t.v...acolo e circ in adevaratul sens ala cuvintului..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nici gand!adiwolf scrie:pe mine ma primesti?!

Sau ma rog ,poate vorbesc sa te lase sa zici doua vorbe daca ne spui ceva concret despre PERMISE 2013!!!!

Ca de alea din 2012 va spun eu ...
Ps: tot suntem off ...Vezi ca ai poza cu ...bunicutza aia de lua RNR -ul...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
N-am stat la prea multe dezbateri televizate din campania electorală, pentru că nu găseam nimic interesant. Aşteptam ceva despre şi pentru tineri, despre cultură, mediu, educaţie...semlecangheorghe scrie:Zavera nu te lua dupa ce vezi la t.v...acolo e circ in adevaratul sens ala cuvintului..
În general, nu prea mă uit la TV. Mai bine citesc ceva, ascult muzică sau navighez pe internet !

Iar opinia prietenilor mei este că nici nu merită să votezi doar ca să pui o gaşcă sau alta la putere, că oricum hotărarile se iau în altă parte. Nu prea sunt de acord cu ei, mai ales cu faptul că majoritatea nu votează, că n-au cu cine !
Este însă posibil să mă înşel !
Cred însă că aceia care nu votează nu mai cred în nimic, nu mai speră nimic, nu mai doresc nimic... Asta chiar ar fi grav !
@ zavera
...mai am o intrebare pentru tine , una care este mult mai aproape de tematica acestui forum
...ai merge imbracat la pescuit in tinuta urmatoare ?

...mai am o intrebare pentru tine , una care este mult mai aproape de tematica acestui forum

Da ! La fly! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- semlecangheorghe
- veteran
Intr-adevar , domnii se respecta. Restul in papuci cu ciorapei . 

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Mai ce oameni !!!!
Baiatul a incercat sa-si exprime ideile, si se vede capoate avea un viitor cel putin in domeniul politicii, iar voi ii taiati aripile in loc sa-l incurajati.
@zavera, nu te lasa influentat si incearca sa faci ceva dupa puterile tale, si chiar cred ca vei reusii daca o sa te implici.
Desigur primii pasi vor fi mai grei dar apoi te descuri cu.
Baiatul a incercat sa-si exprime ideile, si se vede capoate avea un viitor cel putin in domeniul politicii, iar voi ii taiati aripile in loc sa-l incurajati.
@zavera, nu te lasa influentat si incearca sa faci ceva dupa puterile tale, si chiar cred ca vei reusii daca o sa te implici.
Da, dacă mi-aş permite să o cumpăr din "micile mele economii".old_radu scrie:@ zavera

Iar dacă m-aş duce să pescuiesc pe raul Tweed sau prin Noua Zeelandă, nici n-aş ieşi din casă îmbrăcat altfel !

Din păcate, nu doresc să mă implic în politică. Nu cred că am nici calităţile, nici temperamentul, nici caracterul potrivit !rcorbu scrie:Mai ce oameni !!!!

Din păcate, nu cred nici că va putea face cineva, de unul singur, ceva pentru pescuit ! Oricum, am şi eu doza mea de egoism, vreau să mă afirm în zona meseriei, nu pe baza unui hobby fascinant, dar care va rămane totdeauna hobby.
Chiar dacă citesc un pic de ironie în postarea dvs., nu mă jenez să vă răspund.