old_radu scrie:zavera scrie:
Păi asta este ideea ! Dacă nu-i doare de pescuit, să-i atingi unde-i doare : la voturi !
Lipsa de raspuns sau raspunsul neconvenabil, pac, pe forumurile specializate !
Dar, acum este oricum prea tarziu !
...
de vreo 20 de ani si mai bine ii tot atingem la voturi si am tot incercat variante si permutari
...se pare ca incet, incet tot la politica ajungem ...tu cu cine votezi ?
Sincer, greu de răspuns !
1. Cred că a vota, nu înseamnă, neapărat, să faci tu însuţi politică, ci să alegi direcţia în care să meargă ţara ta, în funcţie de oferte, programe, valoarea persoanelor implicate şi capacitatea dovedită sau estimată de a înfăptui programele oferite.
La cat mă pricep eu (votez de-abia a doua oară), nu am putut găsi nimic interesant în ce spuneau candidaţii din colegiul unde ar trebui să votez. Şi nici nu cunosc pe niciunul.
Asa că...nu pot da un vot pozitiv !
2. Părinţii mei mi-au spus să-mi bat singur capul, că de aia au cheltuit cu mine ataţia ani. Dacă nici atata nu ştiu, mai bine mă făceam zidar sau şofer de TIR (no hard feelings !

)
3. Am asistat la o dezbatere la televizor, pe parcursul căreia cineva încerca să spună ceva, iar oponentul îl întrerupea şi-l contrazicea, fără vreun argumeent, cat de cat, raţional. M-am lămurit ! Pe guralivul ăla obraznic şi arogant, nu-l votez.
Deci, votez reprezentantul ...celorlalţi !

Deci, voi da un vot negativ!
Oricum, mă duc la vot!
Sper că sunteţi mulţumit !