old_radu scrie:zavera scrie:
P?i asta este ideea ! Dac? nu-i doare de pescuit, s?-i atingi unde-i doare : la voturi !
Lipsa de raspuns sau raspunsul neconvenabil, pac, pe forumurile specializate !
Dar, acum este oricum prea tarziu !
...
de vreo 20 de ani si mai bine ii tot atingem la voturi si am tot incercat variante si permutari
...se pare ca incet, incet tot la politica ajungem ...tu cu cine votezi ?
Sincer, greu de r?spuns !
1. Cred c? a vota, nu înseamn?, neap?rat, s? faci tu însu?i politic?, ci s? alegi direc?ia în care s? mearg? ?ara ta, în func?ie de oferte, programe, valoarea persoanelor implicate ?i capacitatea dovedit? sau estimat? de a înf?ptui programele oferite.
La cat m? pricep eu (votez de-abia a doua oar?), nu am putut g?si nimic interesant în ce spuneau candida?ii din colegiul unde ar trebui s? votez. ?i nici nu cunosc pe niciunul.
Asa c?...nu pot da un vot pozitiv !
2. P?rin?ii mei mi-au spus s?-mi bat singur capul, c? de aia au cheltuit cu mine ata?ia ani. Dac? nici atata nu ?tiu, mai bine m? f?ceam zidar sau ?ofer de TIR (no hard feelings !

)
3. Am asistat la o dezbatere la televizor, pe parcursul c?reia cineva încerca s? spun? ceva, iar oponentul îl întrerupea ?i-l contrazicea, f?r? vreun argumeent, cat de cat, ra?ional. M-am l?murit ! Pe guralivul ?la obraznic ?i arogant, nu-l votez.
Deci, votez reprezentantul ...celorlal?i !

Deci, voi da un vot negativ!
Oricum, m? duc la vot!
Sper c? sunte?i mul?umit !