PERMISE 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

APSHD
veteran
veteran

PERMISE 2008

Mesaj de APSHD » 13 Dec 2007, 13:29

Din informatiile mele ANPA inca nu a trimis la tiparit noile permise de pescuit pentru anul 2008.
Suntem deja la jumatatea lunii decembrie si ANPA inca nu a eliberat autorizatiile de pescuit asociatiilor si nu se grabeste sa trimita la tiparit permisele de pescuit pentru anul 2008. In ritmul acesta nu vom avea permise la inceputul anului viitor :roll: :twisted: :lol:

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 13 Dec 2007, 15:55

Salutare.Dk imi puteti sune cat mai este pretul unui permis de pescuit pt dunare.Am inteles ca am nevoie si un permis eliberat de catre politia vamala?Multumesc.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 13 Dec 2007, 18:14

Nu-ti trebuie permis de dunare - iti trebuie carnet de membru , permis obisnuit si trebuie sa-l vizezi pentru frontiera , deobicei stiu cei ce-ti vizeaza permisul si se ocupa ei - trebuie platita o taxa 5 lei ron , pe la trezorerie - asa era anul trecut , in 2008 vom vedea...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Dec 2007, 18:51

gigi 2007 scrie:Nu-ti trebuie permis de dunare - iti trebuie carnet de membru , permis obisnuit si trebuie sa-l vizezi pentru frontiera , deobicei stiu cei ce-ti vizeaza permisul si se ocupa ei - trebuie platita o taxa 5 lei ron , pe la trezorerie - asa era anul trecut , in 2008 vom vedea...
de unde ai dedus asta??
:shock: :shock: :shock:

iti trebuie doar permis de pescuit.
si binenteles viza de la graniceri :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 13 Dec 2007, 19:33

In concluzie trebuie sa ma interesez la A.J.V.P.S. ?Se pot elibera in orice perioada a anului carnetele sau permisele...?

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 13 Dec 2007, 19:41

- pai cand am dat banii anul trecut , la vizat , am primit un carnet de membru , un permis de pescuit si am vizat cu 5 ron frontiera ...deci care e problema , dupa tine ? ....trebuia sa las carnetul de membru pe masa si sa nu-l iau ?si sa spun ca am citit pe forum ca n-am nevoie de el ?....
- bai fratilor pe forumul asta cate bordeie atatea" obicee."..
- pai daca eu asa am patit cand am vizat anul trecut permisul , ce sa-i raspund omului care a intrebat , ca n-a fost asa ????!!!...am precizat ca anul asta poate se schimba ceva....prea sunt pareri pe forum...deci ???

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 13 Dec 2007, 19:45

...bau.bau...
...pentru anul 2007,se poate inca
...pentru anul 2008 asteptam "noi ordine"
...no offence ! ! !
... :lol: :lol: :lol:
Fir intins ! tuturor. :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Dec 2007, 19:52

gigi 2007

te rog frumos fi atent la ce ai afirmat tu,nu la ce ai patit.
ai afirmat ca pt a pescui la dunare,"iti trebuie carnet de membru"

nu confunda faptul de a fi membru al vreunei asociatii (oricare ar fi ea) cu permisul de pescuit.
carnetul de mebru,nu atesta decat faptul ca esti membru al asociatiei respective si nu iti da nici un drept de pescuit.
permisul de pescuit,emis de autoritatea CNAFP, este singurul care atesta dreptul tau de pescuit.
sper ca acuma ai inteles. :wink:

iar pt edificarea ta mai aprofundata,ca sa intelegi "curentele" care circula pe acest forum,iti recomand cu caldura sa faci o cautare pe forum pe aceste subiecte si sa citesti postarile de acum un an (cel putin atat :D )
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 13 Dec 2007, 19:56

- permisul si eventul carnetul de membru se poate obtine in orice perioada a anului dar ajvps face reduceri deobicei doar in prima luna a anului.

- in permis nu scrie decat ca e valabil in anul...si o serie si loc vinieta
- in carnet de membru scrie mai mult
- vizat in anul
- valoarea cotizatiei
- nr. chitantei
- data
- tot in carnetul de membru care "unora nu le trebuie"!!! apare si viza de pescuit recreativ / sportiv in apele de frontiera cu loc de stampila de la graniceri.....pai cum sa n-ai carnet de membru ?? politia de frontiera asta mi-a cerut , ei asta verifica in principal !!!!
- tot in carnetul de membru pentru cine nu stie , este trecuta si zona de frontiera in care pescuiesti de la km... ,la km....

poate in alte parti e altcumva.....oare ????

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 13 Dec 2007, 20:48

Ok..,in principiu am inteles,inca suntem in 2007.Asa ca pt 2008 mai asteptam.Sper ca se v`a mai discuta pe forum si pe viitor legat de permise si carnetele astea.Multumesc mult.Zile de decembrie fericite.

Scrie răspuns