PERMISE 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Corect.bau.bau scrie:Pai carnetul de membru cik il obtii implicit de la asociatia care iti elibereaza permisul.Adik devii automat membru al asociatiei atunci cand iti inmaneaza carnetul,pt asta iti incaseaza diferenta de la 25ron pana la ....1mil (sau cat mai e)

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Viza de pescuit pe apele de frontiera (PG-ul) nu se obtine implicit la adeziune la o asociatie de pescuit!
De obicei dupa ce iti iei permisul, trebuie sa alergi pe la politia de frontiera din judetul unde vrei sa pescuiesti sa iti pui viza(minim 2 zile pierdute).
Deocamdata, din cate stiu eu, este o singura asociatie care se ocupa de alergatura pentru PG pe 2 judete!
De obicei dupa ce iti iei permisul, trebuie sa alergi pe la politia de frontiera din judetul unde vrei sa pescuiesti sa iti pui viza(minim 2 zile pierdute).
Deocamdata, din cate stiu eu, este o singura asociatie care se ocupa de alergatura pentru PG pe 2 judete!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
- bau.bau
- utilizator constant
Pai un exemplu..fiind maramuresan si vreau sa pescuiesc in delta...trebuie mai intai sa strabat toata tara o zi pana la tulcea,apoi sa mai stau si pe acolo vre`o doua pana obtin toate avizele necesare,ma intorc acasa dupa bagaj(ink o zi) si ma reintorc inapoi in delta unde pot pescuii putin probabil linistit?!?!Mi se pare o mare-mare tampenie,desi nu ma mira 

permise 2008
ARMAND A ZIS :
Ne poti divulga numele ei !
Multumesc anticipat !
Ne poti divulga numele ei !
Multumesc anticipat !
-
- senior
Din cate stiu eu si nu ma insel deloc,taxa ptr.PG pe Dunare este scoasa de doi ani de zile,nici anul trecut n-am platit-o si nici anul acesta(care a trecut dealtfel)Deci se vizeaza permisul gratis!Ce se plateste in unele judete este PG ptr.alte ape de frontiera decat Dunarea.Deci platiti ptr.Prut,Tisa,Crisuri,Timis,Bega sau Nera.Indiferent de unde ai vizat permisul,Ajvps sau alte asociatii particulare..
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
-
- senior